"UGASIO SE BEZOBRAZNI DINAMO": Španski mediji govorili o pobedi Viljareala nad Zagrepčanima

Novosti online

09. 04. 2021. u 16:05

DINAMO iz Zagreba poražen je u prvom meču Lige Evrope od Viljareala na "Maksimiru" sa 1:0, a španski "As" analizirala je ovaj susret.

УГАСИО СЕ БЕЗОБРАЗНИ ДИНАМО: Шпански медији говорили о победи Виљареала над Загрепчанима

Foto: AP/Darko Bandic

Ovaj list je šampiona Hrvatske nazvao "bezobrazinim i nepobedivim" zbog toga što je Dinamo ovo bio prvi poraz na svom terenu u Ligi Evrope.

Trijumf "žutoj podmornici" doneo je Đerar Moreno koji igra fantastično ove sezone. On je bio precizan sa bele tačke.

- Viljareal je do važne pobede došao zahvaljujući kompetitivnom genu koji su mu usadili pobednici Lige Evrope Unaj Emeri i Karlos Baka, te nepogrešivi Đerar Moreno. On je golom za pobedu kod Dinama došao do 24 gola ove sezone i čak 15. od početka ove godine - navodi "As" i dodaje:

- Upravo to je uradio u ključnom trenutku na kraju poluvremena, kada je Dinamo na svom terenu bio onakav kakav je ove sezone u Evropi – bezobrazan i nepobediv. Moreno je tada iz ničega izmislio penal i pobednički gol. Kada je bilo najpotrebnije. Odlika zvezda je da se pojave kada su najpotrebnije, a Moreno nikada ne propušta zakazani sastanak.

Ovaj list je istakao i da je "lovac postao lovina", kao i da je Viljareal propustio priliku da dotuče rivala.

- Dinamo se ugasio, izgubio samopouzdanje i bezobrazluk te od onog koji diktira tempo postao pratitelj i lovac na Viljarreal. Trener gostiju Emeri na to je odgovorio osvežavanjem ekipe kako bi dotukao Dinamo. To bi mu i uspelo da Alkaser nije promašio veliku priliku u 65. minutu - stoji u tekstu "As-a".

Revanš meč u Španiji igra se narednog četvrtka od 21 sat.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili