TUŽNA SUDBINA EL PIBEA: Ćerke su ga napustile i potkradale

Novosti online

06. 04. 2021. u 13:44

MATIJAS Morla, advokat i prijatelj Dijega Maradone, rekao je da su Maradonine ćerke Dalma i Đanina zapustile oca poslednjih godina njegovog života.

ТУЖНА СУДБИНА ЕЛ ПИБЕА: Ћерке су га напустиле и поткрадале

Foto AP

Maradona je preminuo prošle jeseni u 60. godini života, ali se mesecima posle njegove smrti ne stišavaju priče o onom što se dešavalo u njegovoj poslednjoj godini života.

Tako je Morla otkrio medijima da je Maradona jako bio razočaran ponašanjem svojih ćerki.

"Maradona je voleo bivšu partnerku Rosio OLivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine, osećao je da su ga izdale i pokrale. Sa njim sam bio poslednjih sedam godina, u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na Božić ne bi pozvali", otkrio je Morla u intervju za kanal "Amerika".

On je vidno razočaran ponašanjem Maradoninih ćerki.

"Zar niste svi videli koliko je Dijegio bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga, 'Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija'. Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći", dodao je Mora.

On je takođe rekao da Maradona "nije bio lud" iako je imao česte probleme sa zavisnošću od narkotika.

Maradonine ćerke optužile su Morlu da je on kriv za izbor medicinskog tima koji je pod istragom zbog navodne nebrige oko Maradoninog zdravlja.

"Da su Maradonu uspeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu. Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Devojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale", jasan je advokat.

Kaže i da je slavnog fudbalera dotukao rastanak sa partnerkom Rosio Olivom.

"Alkohol mu je bio beg od stvarnosti. Kada ga je Rosio ostavila, to nije umeo da prevaziđe. Bio je opsednut njom, to ga je ubilo. Pitate me šta ga je ubilo, ja vam kažem, Rosio Oliva, karantin i medicinski deo koji je pod istragom. Situacija da je bio zaljubljen u ženu koja ga nije volela ga je jako bolela", zaključio je Maradonin advokat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Braco

06.04.2021. 15:44

Obicno je tako u zivotu. Dok si na vrhu i pun si para imas milion prijatelja koji su sa tobom zbog tvoje love. Kad ostaris i kad si svorc niko te ne benda. Pa ni djeca.