PIKSI NE OSTAJE DUŽAN, PA NI RONALDU: Kristijano, dao si gol Srbiji u prethodnom kvalifikacionog ciklusu iz ofsajda

Novosti online

29. 03. 2021. u 17:52

FUDBALSKA reprezentacija Srbije u utorak od 18 časova u Bakuu, igra protiv Azerbejdžana meč trećeg kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

ПИКСИ НЕ ОСТАЈЕ ДУЖАН, ПА НИ РОНАЛДУ: Кристијано, дао си гол Србији у претходном квалификационог циклусу из офсајда

FOTO: N. Iljukić

Selektor Orlova Dragan Stojković ima osećaj da se nacija malo trgla posle dva dobra rezultata na startu i da je ponovo uz svoju reprezentaciju, a na konferenciji za medije u prestonici Azerbejdžana na insisitranje domačih novinara govorio je ponovo o nepriznatom pogotoku Kristijana Ronalda.

- Utakmica se završila 2:2 i ne želimo više da razmišljamo o tome. Koncentrisani smo isključivo na duel protiv Azerbejdžana, to nam je sada najvažnije. Ali, ako se već bavite onim što je prošlo i ako poredite sporne situacije, podsetiću vas da je Ronaldo u prethodnom ciklusu kvalifikacija dao gol protiv Srbije iz čistog ofsajda – rekao je Piksi i dodao.

- Greške su deo igre, dešavaju se svima. I onda se govori o izvinjenju, o sreći i tako dalje i tako dalje… Sve je to fudbal. Ne želimo da gubimo vreme razmišljajući o stvarima koje su prošle. Interesuje nas samo ono što sledi, a to je utakmica u utorak uveče protiv Azerbejdžana - zaključio je Dragan Stojković.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri