"Mozzart" podržao fudbalere sa Kosova i Metohije

Promo

26. 03. 2021. u 17:00

Nova oprema stigla za FK Gracko kao nagrada za plasman u viši rang takmičenja

Mozzart подржао фудбалере са Косова и Метохије

Promo

Sportski duh, timska igra, dobri rezultati - samo su neke od stvari koje kompanija Mozzart zna da prepozna i vrednuje kroz brojne akcije, donacije i sponzorstva.

Podrška regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću sada je stigla u Fudbalski klub Gracko sa Kosova i Metohije koji se prošle godine uz puno izazovao plasirao u viši rang takmičenja – Zonu Jug. Predsednik kluba Jovan Matović ističe da je donacija opreme veliki gest za opstanak kluba u Starom Grackom.

Neizmerno nam znači pomoć kompanije Mozzart, do sada smo imali samo jednu garnituru dresova koju smo koristili za sve utakmice. Nekada je to bio problem, kada bi i protivnik takođe imao plave dresove. Hvala Mozzartu što nas je rešio tih briga i poklonio nam dve garniture dresova, kao i kopačke i trenerke – kaže Matović.

On objašanjava da se klub koji postoji više od četrdeset godina nalazi u nezavidnoj situaciji jer ne može da igra na svom terenu nego i kad je domaćin igra u Kuršumliji. O odustajanju, kako kaže, nesmeju da razmišljaju jer izlazak iz mesta omogućava deci i mladima i da se druže sa svojim vršnjacima iz ostalih delova Srbije.

Veoma smo zahvalni što nam je FK Košanica omogućila da igramo na njihovom stadionu, ali nam cela ta situacija povećava troškove. Nemamo stalni izvor finansiranja, klub održavamo u životu iz sopstvenih sredstava i uz pomoć dobrih ljudi.

Bez obzira na to, ističe, teren u Starom Grackom je u dobrom stanju i tu treniraju svakodnevno. Fudbalski klub, prema njegovim rečima, predstavlja drugi dom za omladinu iz Starog Grackog i okolnih mesta - Gračanice, Donje i Gornje Gušterice, Dobrotina, Livađa, Plemetine i Stanišora.

Promo

Podsetimo, Mozzart od svog osnivanja podržava lokalne klubove kroz donacije i sponzorstva, ali i akciju “Novi dresovi za nove šampione”. Samo u ovoj godini, Mozzart je obradovao oko 20 klubova sa novom opremom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere