PUKLA "PETARDA" NA KIŠNOJ VEČERI: Partizan upisao 17. pobedu u nizu u svim takmišenjima (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2021. u 20:14 >> 20:14

FUDBALERI Partizana u 27. kolu Superlige savladali su Zlatibor sa 5:1.

ПУКЛА ПЕТАРДА НА КИШНОЈ ВЕЧЕРИ: Партизан уписао 17. победу у низу у свим такмишењима (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Partizana nastavili su seriju i sada su u nizu od 17 trijumfa u svim takmičenjima. 


Poslednja "žrtva" crno-belih bila je ekipa Zlatibora. Partizan je poveo golom Jovića u 21. minutu, a inicijativu imali su igrači "parnog valjka" tokom celog meča. 

Takuma Asano je u 34. minutu upisao novi pogodak, a do kraja poluvremena uspeo je sa penala da se upiše i Bibras Natho, Izraelac je postigao osmi gol u sezoni sa bele tačke, svoj deveti. 

Ipak, niotkuda uspeva Zlatibor da zatrese mrežu u 51. minutu kada je Sević sa četrdesetak metara iskosa pokušao da ubaci loptu u šesnaesterac, ona je nezgodno odskočila ispred Vladimira Stojkovića i završila u mreži. 

Do kraja meča upisao se i francuski fudbaler Žan Kristof Bajbek prvim golom u ligi, igrao se tada 74. minut, a potom je Urošević u 83. minutu postavio konačnih 5:1. 

PARTIZAN – ZLATIBOR  5:1 (3:0)

(Jović 21', Asano 34', Natho 44'p, Bajbek 74', Urošević 83'- Sević 51')

Stadion Partizana

Igra se bez prisustva gledalaca

Sudija: Milan Mitić

PARTIZAN: Stojković - Živković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić (Pavlović od 76.), Jojić (Zdjelar od 66.) – Asano (Lutovac od 46.), Natho (Suma od 46), Jović - Holender (Bajbek od 46.). Trener: Aleksandar Stanojević.

ZLATIBOR: Čupić – Mijailović, Stamenković, Lambulić, Momčilović  (Nikolić od 71.)– Dašić (Hairlahović od 60:), Krstić (Sudar od 86') – Eliomar (Plavšić od 60.) , Živanović, Sević – Bogićević (Vukić od 60.). Trener: Ljubomir Ristovski.

Tok meča možete da pratite na našem sajtu u nastavku teksta. 

90. MINUT - KRAJ MEČA - Ubedljiva i zaslužena pobeda Partizana 

89. MINUT - Lutovac spušta za Pavlovića, a on šutira preko gola. 

82. MINUT -  GOL ZA PARTIZAN - Suma je pokušao da pronađe prostora na kraju lopta dolazi do Uroševića koji šutira kroz noge Mijailoviću, pogađa jednu, pa drugu stativu i na kraju peti gol Partizana. 

80. MINUT - Jović je krenuo u kontru, pronašao je odličnim dodavanjem Sejduba Sumu koji je žeeo da bude nesebičan i da proigra Lutovca, ali loptu skidaju defanzivci Zlatibora u presudnom trenutku. 

74. MINUT - GOL ZA PARTIZAN - Pobegao je Kristof Bajbek svom čuvaru, izašao pred Čupića i uspeo da se konačno upiše u domaćem prvenstvu. 

69. MINUT - Usledio je duži prekid zbog povrede Marka Momčilovića koji je pri duelu udario glavom o travu. Nakon lekarske intervencije Jović je napustio igru. 

62. MINUT - Usledio je nešto mirniji period igre. Potom je Urošević šutirao, bio je blokiran, odmah potom poslao je dobru loptu Lutovcu koji kasni. 

 51. MINUT - GOL ZLATIBOR - Nenad Sević je izveo prekid sa preko 40 metara, prevarila je lopta Vladimira Stojkovića i završila je u mreži Partizana. Čini se da je kiša učinila svoje ovom prilikom. 

48. MINUT - Isto se igra i u drugom poluvremenu - pred golom Zlatibora. Pokušao je Urošević da nađe Jovića i da iskoristi inicijativu, ipak, brane se gosti. 

45. MINUT - KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Partizan zasluženo ima ubedljivu prednost protiv rivala. Nisu gostima nijednom dozvolili da ugroze Stojkovića, dok su loptu i samu igru konstantno kontrolisali. To najbolje pokazuje posed lopte koji je 71% na strani Partizana. 

FOTO: M. Vukadinović

44. MINUT - PENAL ZA PARTIZAN - Jović je poslao do Holendera, lopta u ruku pogađa Stamenkovića. Bibras Natho izvodi najstrožu kaznu i kao i uvek do sada bio je precizan. Deveti gol Natha - osmi sa "bele tačke". 

43. MINUT - Sve je Partizanov Jović dobro odradio, oslobodio se čuvara jednim potezom, šutirao sa desetak metara, odlično brani Čupić. 

39. MINUT - Holender preti, skida udarac mladi Čupić. 

37. MINUT - Preti Živković koji je imao previše prostora, desni bek pogađa stativu nakon intervencije golmana gostiju. Iz kornera Vujačić pokušava glavom, ali preko gola. 

34. MINUT - GOL ZA PARTIZAN  Lopta ide u pravcu Holendera koji je propušta Asanu, a Japanac pogađa za 2:0. 

32. MINUT - Ponovo je Miloš Živković pokazao da je opasan sa bokova. Uputio je odličan centaršut. Čupić skida loptu koja dolazi do Jovića, ali mladi fudbaler previše razmišlja šta će sa njom, te odbrana odlično reaguje. 

30. MINUT - Pobegao je svom čuvaru Asano, odlično ga pronalazi Aleksandar Šćekić, Japanac biva zaustavljen od strane Čupića u presudnom momentu. 

FOTO: M. Vukadinović

27. MINUT - Partizan i nakon postignutog gola ne prepušta kontrolu lopte gostima. Igra se prevashodno na polovini Zlatibora. Za sada bez većih uzbuđenja u nastavku. 

21. MINUT - GOL PARTIZAN - Jojić izvodi prekid po levoj strani. Pobegao je svom čuvaru mladi Svetozar Marković koji šalje loptu do usamljenog Nemanje Jovića! 

16. MINUT - Ponovo Jojić pokreće akciju, dodaje Joviću, a mladi fudbaler uspeva samo da iznudi korner. 

14. MINUT - Jojić nakon prekida šalje u šesnaesterac, kasni Igor Vujačić. 

12. MINUT - VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN - Šutirao je Miloš Jojić sa prilične udaljenosti, bio je veoma blizu u pokušaju da zatrese gol Čupića - ipak, kraj gola. 

7. MINUT - Dobro Živković ubacuje za Holendera, budni defanzivci Zlatibora. Totalna ofanziva Partizana u uvodnim minutima. 

FOTO: M. Vukadinović

4. MINUT  - Živković šalje do Asana, dobro se brane gosti koji odmah udvajaju Japanca. Korner za Partizan. Dosta teški uslovi za igru, kiša pada ceo dan u Beogradu te je dosta otežana pas igra. 

2. MINUT - Partizan napada po desnoj strani, Urošević pokušavada pronađe Natha, Sević odlično reaguje. 

1. MINUT - Meč je počeo, Partizan napada. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije