VIKTORIJA (41) NAKON ODNOSA SA MBAPEOM: Bilo me je strah, mislila sam da ću stradati...

Novosti online

06. 03. 2021. u 11:31

Ruska televizijska voditeljka, glumica i manekenka Viktorija Bonja dala je intervju za Sport Express u kojem je otkrila da je imala seksualne odnose sa zvezdom PSŽ-a Kilijanom Mbapeom.

ВИКТОРИЈА (41) НАКОН ОДНОСА СА МБАПЕОМ: Било ме је страх, мислила сам да ћу страдати...

FOTO: printskrin/Instagram/victoriabonya

Bonja danas ima 41 godinu, Mbape 22, ali tada to nije bio slučaj. Viktorija je priznala da se romansa dogodila kada je francuski fudbaler imao samo 17 godina.

- Nisam znala da je maloletan. Ja sam bila slobodna, a ni on nije bio u vezi. Kada sam otkrila da još uvek nema ni 18, uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije. Nije mi žao što je veza propala. Žena sam kojoj je potrebna stabilnost, a i jako sam željna pažnje - rekla je Ruskinja koja je u poslednjih nekoliko godina imala romansu i s Nejmarom.

- Ja volim da svog muškarca imam samo za sebe. Bila sam u vezama s fudbalerima i znam kako to izgleda. Kada imaš 20 godina, onda to doživljavaš kao nešto sjajno, ali kada postaneš majka, više nije opcija. Barem nije za mene - jasna je Bonja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)