ITALIJANSKI ŠOU: Ibra išao 60 kilometara na motoru da bi spasao festival

Milica Ostojić (Rim)

05. 03. 2021. u 15:00

POSLE noćašnjeg spektakla na sceni Teatra Aristion u Sanremu i sigurno neplaniranog u celini po programu Festivala, a koji je počeo izlaskom na scenu u 23.05 sa očiglednim zakašnjenjem Zlatana Ibrahimovića, danas se nastavlja onaj medijsk,i jer Ibra je fiksni gost ovogodišnjeg Sanrema i legenda fudbala za Italijane.

ИТАЛИЈАНСКИ ШОУ: Ибра ишао 60 километара на мотору да би спасао фестивал

EPA/EFE-Ettore Ferrari

Desio se incident na putu od Milana prema Sanremu i zaustvljen je saobraćaj tri sata, Ibra shvata koliko kasni, izlazi iz kola, zaustavlja motociklistu koji je prolazio u tom času i pita: "Hoćeš da me odvezeš u Sanremo?"

Posle izlaska na scenu i priče šta se dogodilo, presvlači se i pred ponoć izlazi sa Sinišom Mihajlovićem, pričaju o nekadašnjoj saradnji, o sukobu dvojice tvrdoglavih i o potonjem čvrstom prijateljstvu koje traje, a potom je usledila poslastica večeri; zajedničko pevanje kancone "Io vagabondo" remek delo grupe Nomadi iz 1972, zajedno sa Aamadeusom voditeljem i Fiorelom ko-voditeljem Festivala.

Priča se time ne završava, sada mediji objavljuju naširoko svaku reč i gest iz te dvostruke priče: Ibra i motociklista koji postaje neka vrsta zvezde jer je imao ulogu spasioca: "Na sreću motociklista je navijač Milana, vozio me je 60 kilometara da spasem 'moj Festival', a samo sam na kraju otkrio da se sinoć nalazi prvi put u vožnji motorom na autputu". 

A Franko, koji iznenada postaje poznat, masovno ga intervjuišu, prisustvujemo medijskom spektaklu spektakla Sanrema.

"Vozim i vidim dve osobe u kolima koja stoje u koloni, učinilo mi se da je jedan od njih Ibrahimović, vozač kola spusti staklo na prozoru i kaže: pita te Ibra možeš li da ga odvezeš u Sanremo, naravno da mogu, nema problema, imao sam jednu kacigu ispod sedišta, zovem moju suprugu, jer sam bio pošao kući i kažem joj pratim Ibru u Sanremo, ona mi ne veruje. Ja sam i navijač Milana, možete zamisliti kakva emocija, Ibra kaže da hoće da vozi on međutim ja mu kažem - ne, ne Ibra ja vozim".

Franko zvezda na motociklu sa Ibrom, a vozio juče prvi put motorom na autoputu.

"Sreća bilo je malo saobraćaja, pita me kako da mi se zahvali, obećao mi je majicu, nisam uspeo ni fotografiju da napravim, jer je kada smo stigli otrčao u Ariston. Tako sam ja iznenada postao popularan" - kaže Franko.

Srećan Franko, a supruga je na kraju ipak poverovala, spašen brak.

Istrčao je Ibra na scenu, nije se ni presvukao kaže da je bilo malo hladno 60 km na motoru, to je treće veče Festivala a drugo gde on učestvuje kao fiksni gost i saopštava voditelju: "Došao sam da spasem moj Festival", tako se šali od prve večeri gde on "postavlja pravila", sa sportskim ukusom naravno, a njegov nastup i smpatična ironija oduševila je apsolutno brojne medije.

Završnica šou programa dvojice sportskih velikana i prijatelja na Festivalu krunisana je duetom, bolje reći kvartetom, pevali su: Ibra, Miha, Fiorelo i Amadeus, a Fiorelo ih je već krstio "Abadeus" u počast Amadeusa i čuvene švedske grupe "Abba",  Ibrine zemlje.

                                                                      
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati