ČUĆE SE HUK SA TRIBINA: Partizan pokreće zvučnu platformu na stadionu za derbi

Novosti online

02. 03. 2021. u 10:29

FUDBALSKI klub Partizan, po uzoru na utakmice najelitnijih takmičenja pod pokroviteljstvom UEFA - Lige Evrope i Lige šampiona, pokreće zvučnu platformu koja simulira prisustvo navijača na stadionu.

ЧУЋЕ СЕ ХУК СА ТРИБИНА: Партизан покреће звучну платформу на стадиону за дерби

Foto: FK Partizan

Kako je saopšteno, FK Partizan će to uraditi u saradnji sa medijskim partnerom TV Arena Sport.

- Kako zbog pandemije Kovid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, FK Partizan želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima. Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca - izjavio je direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović za klupski sajt.

Zvučna platforma koja simulira prisustvo navijača biće premijerno puštena danas na meču između fudbalera Partizana i Vojovidine na stadionu u Humskoj, koji se igra od 16 sati.

- Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično. FK Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola Superlige Srbije, FK Partizan - FK Vojvodina. U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova - ističe glavni i odgovorni urednik TV Arena Sport Ivan Radulović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)