STANKOVIĆ O GOBELJIĆU: Sa kim sam mogao da ga zamenim?

Novosti online

27. 02. 2021. u 08:53

NE da se Crvenoj zvezdi da pobedi Milan, zabeležena je još jedna bolna eliminacija uz osećaj da veliki rival nije bio bolji na terenu.

СТАНКОВИЋ О ГОБЕЉИЋУ: Са ким сам могао да га заменим?

FOTO: FK Crvena zvezda

– Preponosan sam što moji momci mogu da se uporede sa ekipom čiji su predvodnici bili Piksi Stojković i Dejan Savićević, dobro uzdignute glave napustili smo Milano. Pošteno smo odradili sve, statistika i utisak ne lažu, činjenica je da smo bili barem 50:50 sa Milanom, a možda i bolji. Ne diskutujemo sada da li oni imaju jači tim, teren je merilo. Svakoga posle ovih 180 minuta možemo da pogledamo u oči i idemo dalje – komentar je Dejana Stankovića, šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Stanković je od srpskih medija dobio u Milanu pitanje da li je razmišljao da u poluvremenu zameni beka, u nastavku apsolutnog tragičara.

– Ako hoćemo realno da pričamo, imao sam četiri defanzivca za ovu utakmicu. Ne znam s kim bih zamenio Gobeljića...I Srnić je imao žuti karton, pa sam odabrao realnije i ostavio odbrambenog igrača.

Milan je imao igrača više, ali i potpuno rasulo u igri u poslednjih desetak minuta. Zvezda je hrabro tražila pobedonosni gol, Zlatan Ibrahimović je često vikao na saigrače.

– Uplašili smo Milan sa deset igrača. Videla se konfuzija kod njih. Žao mi je, bilo bi zanimljivije da smo bili deset na deset u polju. Malo sam ljut zbog crvenog kartona. Spremali smo se da idemo na sve ili ništa u poslednjih 15 minuta, ali smo ušli u hendikep - rekao je Stanković za Žurnal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima