KRALJEVSKI TRETMAN: Ronaldo iznajmio privatni avion da preveze povređenog mačora iz Torina u Španiju

Novosti online

25. 02. 2021. u 12:42

MAČAK PEPE, kućni ljubimac Kristijana Ronalda i njegove verenice Heorhine Rodrigez, doživeo je nedavno saobraćajnu nezgodu kad ga je udario auto dok je bežao od kuće.

КРАЉЕВСКИ ТРЕТМАН: Роналдо изнајмио приватни авион да превезе повређеног мачора из Торина у Шпанију

Foto: Printscreen

Srećna okolnost kad ste mačak u vlasništvu Kristijana Ronalda i Heorhine rodrigez, čak i ako ste pobegli iz luksuznog doma ovog para (zašto bi iko bežao od Heorhine?) je ta što su velike šanse da će vaš vlasnik iznajmiti privatni džet kako bi vas hitno poslao u najbolju veterinarsku ambulantu u Španiji.

Upravo to se i desilo Pepeu, retkoj sfinks mački bez dlaka koja je apsolutni miljenik poznatog para i Ronaldove četvoro dece. Pepeu je život spašen iako je bilo povuci-potegni. On je otpušten iz veterinarske stanice i sad se oporavlja kod Heorhinine sestre Ivane.

Pepe je dvogodišnji mačor rase sfinks. Ako se pitate kakav je osećaj maziti mačku rase sfinks, španski HOLA! magazin predočava da je to isto kao da mazite očerupano pile iz supermarketa? Samo što je Pepe malo skuplji, pedigrirani mačiči ove rase koštaju oko tri hiljade evra.

- Mališanima je bilo teško objasniti zašto ne mogu da se igraju sa njim, ali Pepe se sad uspešno oporavlja u Španiji. U najboljim je rukama - objavila je Heorhina na čijem Instagramu semogu naći gomile fotogrgafija sada već čuvenog mačka Pepea.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri