IBRA ODGOVORIO NA KRITIKE ZBOG NASTUPA NA SAN REMU: Ne brinite, daću osam golova

Novosti online

25. 02. 2021. u 11:42

REVANŠ šesnaestine finala Evropa lige između fudbalera Milana i Crvene zvezde nije u italijanskim medijima propraćen kao prva utakmica u Beogradu. Glavne teme su suđenje na utakmici Atalanta - Real Madrid i Zlatan Ibrahimović, ali Šveđanin zbog nefudbalskih stvari.

ИБРА ОДГОВОРИО НА КРИТИКЕ ЗБОГ НАСТУПА НА САН РЕМУ: Не брините, даћу осам голова

foto: EPA

Najbolji igrač rosonera neće ni večeras nastupiti protiv srpskog šampiona a italijanska štampa piše o njegovom nastupu na čuvenom festivalu San Remo sledeće nedelje.

O tome pišu ne samo sportski listovi nego i "ozbiljna" štampa poput Republike i Korijere dela sera.

Poznati festival kancone održava se, ove godine 71. put, od 2. do 6. marta, a Ibra će biti na bini svako veče osim srede kad je najavljen u timu protiv Udinezea.

Da bi se sprečilo eventualno širenje virusa, Ibra će nekoliko dana biti izolovan i neće moći da putuje od Milana do Sanrema i nazad, ali će s njim u mediteranskom gradiću odvojeno raditi neko od trenera iz Milanela.

Šveđanin bosanskih korena obećao je kritičarima da će se iskupiti za odsustvo sa treninga i utakmice protiv Crvene zvezde tako što će dati osam golova u naredna tri meča protiv Rome, Udinezea i Verone.

Ako ispuni ovo obećanje Pioli i navijači Milana će mu sigurno oprostiti odsustvo.

U međuvremenu, protiv Zvezde će ga odmeniti Rafael Leao, slažu se milanska Gazeta delo sport i rimski Korijere delo sport.

List koji je dao najviše prostora utakmici je torinski Tutosport koji donosi naslov "Trenutak istine". U tekstu je dat prostor Dejanu Stankoviću, uz reči "Zvezda, verujemo".

Utakmica Milan - Crvena zvezda počinje u četvrtak od 21.00 na San Siru, a prenos sa blogom uživo možete pratiti na našem portalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri