SPEKTAKL NA BANOVOM BRDU: Remi Čuke i Vojvodine uz koškanje, crveni karton i šest golova

Č. V.

12. 02. 2021. u 21:12

FUDBALERI Čukaričkog i Vojvodine remizirali su na Banovom brdu - 3:3 u 21. kolu Superlige Srbije u jednoj sjajnoj utakmici.

СПЕКТАКЛ НА БАНОВОМ БРДУ: Реми Чуке и Војводине уз кошкање, црвени картон и шест голова

FOTO: N. Paraušić

Svega je bilo na ovoj utakmici. Domaći su fanstastično otvorili meč, pošto su posle 12 minuta vodili sa 2:0, a u strelce su se upisali Veljko Birmančević i Nikola Ćirković.

To je bilo sve u prvom poluvremenu. Čuka je čuvala stečenu prednost, a onda je počeo drugi deo meča koji je doneo pregršt zanimljivosti.

Igrao se 47. minut kada je fudbaler "brđana" Srđan Mijailović zaradio drugi žuti karton. Ostavio je saigrače na cedilu i to su izabranici Nenada Lalatovića znali da iskoriste.

Miljan Vukadinović je u razmaku od jednog minuta uspeo da postigne dva pogotka i tako doneo izjdnačenje svom timu i uneo neizvestnost u utakmicu.

Branio se Čukarički, ali nije izdržao, pošto je Veljko Simić natrčao na jednu odbijenu loptu i sa nekoliko metara je zakucao u gol za veliku radost gostujućih fudbalera.

Činilo da će igrači Vojvodine odneti sva tri boda za Novi Sad. Ipak, da se to ne dogodi pobrinuo rezervista Stefan Čolović koji je u osmom minutu nadoknade doneo veliki bod timu Dušana Đorđevića. 

Treba reći i da je jedno koškanje koje umalo nije preraslo u tuču obeležilo ovaj meč. Naime, Birmančević je u jednoj situaciji rukom udario golmana gostiju Simića što je iznerviralo igrače Vojvodine koji su nasrnuli na krilnog igrača Čukaričkog. Na kraju se sve brzo smirilo, a akteri kazne su bili žuti kartoni.

Posle ove utakmice Vojvodina je ostala na trećem mestu na tabeli sa 43 boda, dok je tim sa Banovog brda četvrti sa 39.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri