TRENER FULAMA OGORČEN NA MITROVIĆA: Razočarani smo, snosiće posledice

Novosti online

07. 01. 2021. u 19:06

ALEKSANDAR Mitrović prolazi kroz najteže razdoblje od kada je u Fulamu, ali čak i ne toliko zbog toga što sve ređe igra, već više zbog onoga što je izazvao proslavom Nove godine sa Lukom Milivojevićem.

ТРЕНЕР ФУЛАМА ОГОРЧЕН НА МИТРОВИЋА: Разочарани смо, сносиће последице

EPA-EFE/Daniel Leal Olivas

Dvojica srpskih reprezentativaca su zajedno s porodicama slavili doček i time prekršili naredbe Vlade Velike Britanije o dozvoljenom broju osoba koje mogu da se okupe u stanu ili kući

Zato su se našli na udaru britanske javnosti, a o napadaču Fulama je sada govorio trener Skot Parker koji je priznao da je razočaran takvim ponašanjem svog kapitena.

- Razočaran sam. I ja i svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo videli Aleksove slike. Razume da je napravio grešku i razume da je to bilo veoma neodgovorno. Interno ćemo se pozabaviti tim slučajem i Aleks će snositi posledice za svoje greške, kao i svi drugi - rekao je Parker.

- Odgovornost nije samo na fudbalerima, već na svima u trenutnom okruženju. Postoje stroga uputstva i ograničenja iz razloga koje svi znamo, to važi za sve. Imamo stroge protokole, šta smete i šta ne smete da radite, testiramo se dva puta nedeljno, ali naravno da igrači moraju da preuzmu odgovornost kada napuste prostorije ili izađu iz našeg balona u smislu onoga šta rade i sa kim su u kontaktu - dodao je trener Fulama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)