SKOLSOVI ANĐELI: Ćerka slavnog fudbalera „đavola” razbesnela komšije Korona žurkom (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 19:00

OVIH dana sve fudbalske porodice liče jedna na drugu.

СКОЛСОВИ АНЂЕЛИ: Ћерка славног фудбалера „ђавола” разбеснела комшије Корона журком (ФОТО)

FOTO: Instagram/Ališa Skols

Prebogati nezreli fudbaleri ili bahata deca bivših fudbalera, pune stupce pisanih i elektronskih medija izveštajima o sumanutim žurkama kojima se krše protokoli o zaštiti od opakog Korona virusa.

Poslednja u nizu je Ališa Skols, 19-godišnja kćerka legendarnog fudbalera Engleske i Mančester junajteda koja je u porodičnom domu organizovala Fensi žurku za gomilu drugarica. Što je, naravno, izazvalo šok Skolsovih komšija, ali i naslađivanje engleskih medija, vazda sklonih izlaganju prljavog veša bogatih i slavnih.

Obučena u anđela i u društvu osam drugarica, Ališa je pozirala u kući na porodičnom imanju u Oldamu i sve fotografije objavila na svom Instagramu. Rodni grad Pola Skolsa inače se nalazi u Zoni 4 zaštite od Kovida, što po Britanskom zakonu znači da je zabranjen kontakt sa osobama van vašeg domaćinstva.

Prisutan je bio i Ališin dve godine stariji brat Aron, koji se slikao sa gošćama. Na fotografijama nema slavnog fudbalera, što može da znači da je on bio u drugom delu kuće ili da je i sam kršio protokol, ako je iz nje izlazio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega