ČETIRI JAKE PROVERE ZA ZVEZDU: Generalna proba sa Šahtjorom

Z. Ć.

03. 01. 2021. u 18:16

ČETIRI kvalitetne provere imaće Crvena zvezda na dvonedeljnim pripremama koje će odraditi u Turskoj.

ЧЕТИРИ ЈАКЕ ПРОВЕРЕ ЗА ЗВЕЗДУ: Генерална проба са Шахтјором

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli putuju 19. januara u Belek, mesto pored Antalije, gde su skupljali snagu za prolećni deo sezone i prethodnih godina. Tri dana kasnije, izabranici Dejana Stankovića igraće protiv Slaska iz Vroclava, poljske ekipe koja je četvrta u svom prvenstvu.

Drugi Zvezdin protivnik u Beleku 25. januara biće Ufa, pretposlednji klub ruske Premijer lige.

Tri dana kasnije, srpski šampion se sastaje sa Mariborom, liderom prvenstva Slovenije, koga trenira nekadašnji as Juventusa i reprezentativac Italije, Maruo Kamoranezi.

Najteži ispit dolazi na kraju. Crvena zvezda će generalnu probu imati protiv Šahtjora, ukrajinskog prvaka koji je ove sezone dva puta u Ligi šampiona pobedio madridski Real, ali je uprkos tom podvigu završio kao treći, pa se preselio u Ligu Evrope, gde ga čeka dvoboj protiv Makabija iz Tel Aviva.

Ova utakmica je na programu 31. januara i biće najbolji reper u kakvoj će formi crveno-beli ući u prolećni deo sezone.

I FALKO NA RADARU

ITALIJANSKI mediji su preneli da je Zvezda zainteresovana za dovođenje Filipa Falka (28), "desetke" Lećea, ekipe koja se takmiči u Seriji B. Falko je napadač, koji može da igra i na krilnim pozicijama i sličan je Benu. Za Leće je na 107 nastupa, postigao 16 golova i zabeležio 24 asistencije. Italijani pišu da je za njega "zagrizla" i Parma kojoj se daju najveće šanse da ga dovede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)