NA POMOLU VELIKI TRANSFER: Čelsi spremio "džak para" za Halanda

Novosti online

25. 12. 2020. u 17:55

LONDONSKI Čelsi planira u svoje redove dosvesti Norvežanina Erlinga Halanda i na taj način zatvoriti krug velikih transfera.

НА ПОМОЛУ ВЕЛИКИ ТРАНСФЕР: Челси спремио џак пара за Халанда

foto: EPA

Još pre dolaska u Dortmund Norvežanin je bio na meti brojnih klubova, tada je iz Salzburga prešao u Borusiju Dortmund gde je pokazao da njegove dobre igre nisu slučajnost. 

Napadač sa ogromnim potencijalom povezivan je s prelaskom u Real Madrid, a potom se dovodio u vezu sa Bajernom iz Minhena, a brojni evropski mediji prenose da je glavni kandidat za Halandov potpis. 

Oni su za usluge napadača spremni da plate 75 miliona evra, upravo toliko će njegova otkupna klauzula iznositi u junu 2021. godine. 

"Mlioneri" bi verovatno tražili i više novca da nema otkupne klauzule u njegovom ugovoru, a na kraju će konačnu reč o transferu dati mladi Norvežanin koji će imati pravo izbora kada se aktivira klauzula. 

Specijalizovani fudbalski portal "Goal" piše da Lampard u Halandu vidi napadača koji će dopuniti njegovu viziju, te se očekuje da će klub napustiti Olivijer Žiru. 

Podsetimo, Salzburg je na ime transfera Erlinga Halanda zaradio 20 miliona evra.

Toliko je u to vreme iznosila njegova otkupna klauzula, a menadžer Mino Rajola zaradio je 15 miliona evra, te će Borusija dobro prihodovati od transfera ukoliko do njega dođe. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!