SRĐAN BAJČETIĆ, OTAC MLADOG STEFANA ZA "NOVOSTI": Ponosni sam tata, Liverpul je već duže vreme pratio mog sina

S.BAJIĆ

25. 12. 2020. u 11:00

STEFAN Bajčetić (16), fudbaler omladinskog pogona Selte iz Viga, sin Srđana Bajčetića, nekadašnjeg igrača Vojvodine, Crvene zvezde, Selte, Brage, Dalijena i Hunana, po svemu sudeći, obući će dres Liverpula.

СРЂАН БАЈЧЕТИЋ, ОТАЦ МЛАДОГ СТЕФАНА ЗА НОВОСТИ: Поносни сам тата, Ливерпул је већ дуже време пратио мог сина

FOTO: FK Selta

On je, kako je u telefonskom razgovoru iz Kine za "Novosti" potvrdio njegov otac Srđan, iz Viga otputovao u Liverpul pre dva dana, priključio se ekipi, ali ne na treninzima, pošto se trenutno nalazi u karantinu, i uskoro se očekuje da bi trebalo da potpiše vernost "redsima".

- Ponosan sam, naravno, što bi se reklo, ponosni tata. Međutim, ništa još nije konačno dok se, zna se, ne potpiše ugovor. Skoro sve je dogovoreno i završeno i očekujemo da bi ovih dana trebalo da stavi potpis. Reč je o stipendijskom ugovoru, s obzirom na to da Stefan ima 16 godina, a on zapravo znači vernost Liverpulu - potvrđuje Srđan.

MISIJA U KINI

SRĐAN (49) je 2004. posle uspešne karijere okačio kopačke o klin. Kao misionar zaposlen u Selti, radi trenutno u školskom pogonu Dalijena, kineskog kluba, čiji je dres nosio od 2001. do 2003. i za to vreme osvojio tri trofeja.

Talentovani štoper Stefan je kao član omladinskog pogona Selte na meti kluba sa "Enfilda" bio već duže vreme. O tome svedoči činjenica da je Srđan još prošle godine na poziv rukovodstva "redsa" otputovao u Liverpul. Tamo su mu predočili uslove u kojima će Stefan živeti i trenirati.

FOTO: AP

- Istina je, Liverpul je već duže vreme pratio Stefana a takođe je i Mančester junajted bio zainteresovan. Odluka je, ipak, pala na klub koji je prvi pokazao interes. Sada čekamo da se sve završi - kaže Srđan Bajčetić, koji se u vreme razgovora sa izveštačem "Novosti" nalazio u restoranu sa prijateljima iz Španije, na obeležavanju Badnje večeri.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU: Legenda crveno-belih uverena u ubedljivu pobedu protiv Partizana