RASULO U SVLAČIONICI BARSELONE: Petorica igrača protiv Mesija

Novosti online

22. 12. 2020. u 18:25

ŠPANSKI mediji objavili su jutros da PSŽ i Mančester siti nisu jedini koji su pokazali interesovanje za dovođenja Lionela Mesija.

РАСУЛО У СВЛАЧИОНИЦИ БАРСЕЛОНЕ: Петорица играча против Месија

FOTO: AP

Inter je spreman da ponudi Argentincu ugovor kakav ima i u Barseloni. Klubovima u prilog ide i činjenica da na kraju sezone Mesiju ističe ugovor i da ga mogu dovesti bez obeštećenja.

Sigurno je da ni u Barseloni neće tako lako odustati od Mesija. Klub će dobiti novog predsednika u januaru, a svi kandidati već su obećali da će dati sve od sebe da Mesi na kraju ostane u klubu.

Međutim, ono što je za katalonski klub dodatni problem jeste da ostali igrači sve više pokazuju nezadovoljstvo zbog Mesija i njegove situacije.

Jedan od vodećih španskih listova Diario Gol je jutros objavio da Mesi s nekim igračima nema dobre odnose i da uopšte ne komuniciraju. Njima smeta što se on ne ponaša kao pravi kapiten, te razgovara samo sa onima koje poznaje već duže vreme.

Navodno, igrači koji su se suprostavili Mesiju su Ter Štegen, Riki Puđ, Dembele, Umtiti i Žunior Firpo. Njima smeta što Mesi nije doneo odluku oko statusa u Barseloni, pa su to javno rekli u svlačionici što Argentincu baš i nije bilo drago.

Jasno je da je situacija u Barceloni jako loša, a da li će dolazak novog predsednika nešto uspeti da promeni što se tiče Mesija ostaje nam da vidimo.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!