RONALDO POBEDIO MESIJA: Imam dobar odnos sa Leom

V. N.

09. 12. 2020. u 21:26

PRVI put posle dve godine i sedam meseci, dvojica najvećih fudbalera modernog doba, Kristijano Ronaldo i Leo Mesi, susreli su se oči.

РОНАЛДО ПОБЕДИО МЕСИЈА: Имам добар однос са Леом

FOTO: AP

Rezultat? Dva gola Ronalda, slavlje Juventusa (3:0) u šestom kolu i novi šamar poljuljanoj Barseloni, koja je zabeležila prvi poraz u na svom stadionu u Ligi šampiona od 2013, dok je u grupnoj fazi taj niz trajao još od 2009.

Mada, retko ko je u utorak uveče pričao o Juveu i Barsi. Čitav svet je taj okršaj grupe G video kroz prizmu sudara dvojice velikih rivala, Mesija i Ronalda.

- Uvek sam imao srdačan odnos sa njim. Kao što sam rekao i ranije već 12, 13, 15 godina delimo nagrade. Nikada ga nisam video kao rivala. Uvek je davao sve od sebe za svoj tim i ja sam uvek davao sve od sebe za svoj. Uveren sam da će i on reći isto ako ga pitate. Ali, svesni smo da u fudbalu ljudi uvek traže rivalstva kako bi stvorili veće uzbuđenje - objasnio je Ronaldo.

Ipak, fudbal nije igra u kojoj mogu obojica da pobede, i preksinoć je Portugalac bio taj koji je trijumfovao. Istina, oba Kristijanova pogotka su bila iz penala, a svih sedam udaraca u okvir gola "stare dame" odapeo je Mesi.

VEĆ U OSMINI

Bajern (grupa A)

M. siti, Porto (grupa C)
Liverpul, Atalanta (grupa D)
Čelsi, Sevilja (grupa E)
Borusija D., Lacio (grupa F)
Barselona, Juventus (grupa G)
Lajpcig, PSŽ(grupaH)
l Žreb je 14. decembra

Svakako je činjenica da je mnogo radosniji posle njihovog 36. okršaja bio Ronaldo, koji sada ima 11 pobeda nad Leom, koji i dalje stoji na koti 16, dok je nerešno bilo devet puta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu