NIJE TAJNA DA ME ŽELI ZVEZDA: Dragović ponovo pričao o crveno-belima evo od čega zavisi njegov transfer na Marakanu

Novosti online

19. 12. 2020. u 20:05

AUSTRIJSKI fudbaler srpskog porekla ponovo govorio o beogradskom timu.

НИЈЕ ТАЈНА ДА МЕ ЖЕЛИ ЗВЕЗДА: Драговић поново причао о црвено-белима ево од чега зависи његов трансфер на Маракану

Foto: N.Paraušić

Crvena zvezda je velika želja Aleksandra Dragovića i Aleksandar Dragović je velika želja Crvene zvezde, ali je pitanje da li će se i kada njihovi putevi preklopiti. Sve su manje šanse da to bude u januarskom prelaznom roku.

Iako crveno-beli nisu odustali od angažovanja štopera, fudbaler Bajera iz Leverkuzena je dobrim igrama protekle jeseni popravio svoj status u klubu. Zato je sada važan deo tima u učesniku Bundeslige, koji bi mogao da mu da i novi ugovor.

A dok se to ne desi, Aleksandar Dragović je pričao o Crvenoj zvezdi... Za austrijske medije, koje zanima šta se dešava za njegovim potencijalnim transferom.

''Nije tajna da me želi Crvena zvezda. To traje jako dugo. Bilo je interesovanja i drugih klubova, ali će sve zavisiti od Bajera iz Leverkuzena sa kojima imam ugovor'', rekao je Dragović.

Defanzivac srpskog porekla je često isticao da mu je želja da zaigra za crveno-bele, ali su dobre partije u Bajeru ubedile klub da je on itekako bitan za tim.

''Kalendar je zgusnut, pa trener mnogo više rotira. To je normalno. Stekao sam samopouzdanje i zadovoljan sam kako igram. Pokazali smo da imamo veliki kvalitet'', dodao je štoper reprezentacije Austrije.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna