OŠTRA REAKCIJA: Bivši igrač Partizana žestoko kritikovao Kangu zbog dešavanja na aerodromu!

Novosti online

18. 12. 2020. u 18:24

Scena sa beogradskog aerodroma kada Gelor Kanga pokušava da izvuče kofer pored radnice na kontroli prtljaga izazvala je pravu lavinu reakciju.

ОШТРА РЕАКЦИЈА: Бивши играч Партизана жестоко критиковао Кангу због дешавања на аеродрому!

Foto: Printskrin Twitter/@VasovicVelibor

Među njima su se istakle reakcije Mirka Poledice, predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", i Nemanje Nikolića, fudbalera Al Raeda i bivšeg napadača Partizana.

Najpre su se mnogi nasmejali kada su videli ponašanje fudbalera koji je sklon ovakvim incidentima, ali se i zapitali: Zbog čega je izostala reakcija?

Poledica je prokomentarisao dešavanja upoređujući primanja i ocenio ponašanje “sramnim”.

“Ovo pokazuje svu slabost naše države, ljude koji rade pošteno za platu od 500 evra, ponižava neko ko radi za 50.000 evra i ne sme niko da ga procesuira. Ovo je sramno ponašanje jednog sportiste. Uvek ih branim, čak i kada ne zaslužuju ali ovo je za svaku osudu…”, napisao je Poledica.

Uz njega se oglasio i bivši fudbaler Partizana koji je imao šta da zameri, ne samo Kangi, već i ostalima koji su odlučili da ne reaguju na njegovo ponašanje.

“Za mene je jos više poražavajuće to da niko nije reagovao. U pitanju je žena iz naše zemlje, žena koja radi svoj posao, koja mora ustati ujutru da bi joj naišao debil ovakav! Užas! Nemam reči. Ali da niko ne reaguje, makar od igrača! To me još više zabrinjava!”, napisao je oštro Nikolić.

(Nova.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)