OFK BEOGRAD POSTAJE ZVEZDINA FILIJALA? Grafičar se osamostaljuje, a velikan sa Karaburme postaje crveno-belo čedo

Tanjug

18. 12. 2020. u 14:22

ОФК БЕОГРАД ПОСТАЈЕ ЗВЕЗДИНА ФИЛИЈАЛА? Графичар се осамостаљује, а великан са Карабурме постаје црвено-бело чедо

Foto: N. Paraušić

IMAM moralnu obavezu prema OFK Beogradu i želim da pomognem klubu u kojem sam proveo 27 godina. Možda i Zvezda, ima nekih najava da bi na leto Grafičar mogao da se osamostali, pa da OFK bude naša filijala, rekao je Zvezdan Terzić.

On je na konferenciji za medije istakao da je razgovarao sa grupom ljudi koji žele da stabilizuju OFK Beograd i da je spreman da pomogne vezama i logistikom, ali da oni sami moraju da naprave sistem i privuku ljude koji će investirati u klub, a potom i zaraditi.

"Želim da se OFK Beograd vrati tamo ge pripada. Zlonamerne su priče da sam urušio klub kada je bio još dve godine u Superligi posle mog odlaska", rekao je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Zoran Zemun

18.12.2020. 15:34

ako im je to jedina sansa za opstanak....Ali to mu dodje kao medvedji zagrljaj, mogu da budu samleveni i da se vrate u visi rang. Iako su nama zeleno-plavima uvek bili ljuti rivali, ja im zelim da prezive. Ima samo jedan tehnicki vazan detalj, Ofk se poziva na predratni BSK, ali sa tim klubom nema nikakve istorijske veze: od gasenja BSKa do stvaranja Ofka prosla je najmanje godina i po. Oni su danas potpuno novo drustvo. Srecno.

Wertz

18.12.2020. 18:05

"Злонамерне су приче да сам урушио клуб" - наравно да то није тачно! Не да си га само "урушио", већ си га са својом екипом буквално ТОТАЛНО УРНИСАО и ДОКТОРСКИ ОГЛОДАО ДО КОСТИЈУ.