PARTIZAN NASTAVIO SERIJU POBEDA: Čukarički pao u finišu, mladi Štulić junak crno-belih (VIDEO)

Č. V.

05. 12. 2020. u 15:31 >> 18:00

FUDBALERI Partizana nastavili su seriju pobeda, pošto su na svom terenu savladali čukarički sa 1:0 u 17. kolu Superlige Srbije.

ПАРТИЗАН НАСТАВИО СЕРИЈУ ПОБЕДА: Чукарички пао у финишу, млади Штулић јунак црно-белих (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Junak trijumfa bio je mladi Nikola Štulić koji je jedini gol na utakmici postigao u 86. minutu. Napadač crno-belih je meč počeo na klupi za rezerve, ali je uspeo da se upiše u strelce.

Jojić je odlično proigrao Sumu, ovaj sa leve strane uposlio Štulića, ovome nije bilo teško da iz neposredne blizine savlada Petrovića.

Dobra utakmica odigrana je u Humskoj. Bilo je dosta dobrih prilika na obe strane, ali se na pogodak čekalo sve do finiša meča.

Ovo je Partizanu peta vezana prvenstvena pobeda, a šesta računajući meč protiv Metalca u Kupu Srbije.

Crno-beli su ujedno došli i do 12. trijumfa u Superligi Srbije. Evidentno je da je klub iz Humske u usponu forme.

Posle ovog kola Paritzan je drugi na tabeli sa 38 bodova, dok je Čukarički ostao četvrti na tabeli sa 29 bodova.

Sastavi timova:

Partizan: Stojković - Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović - Šćekić, Zdjelar - F. Stevanović, Natho, Jojić - Asano.

Čukarički: Petrović – Ćirković, Šapić, Ostojić, Kamenović – Kovač, Mijailović – Pantić, Kajević, Birmančević – Endijae.

DRUGO POLUVREME: Partizan - Čukarički 1:0

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

86. MINUT - U pravo vreme Partizan dolazi do vođstva! Prošao je Suma po levoj strani, ubacio je loptu u sredinu, a Štulić je neometan sa nekoliko metara ubacio loptu pored nemoćnog Đorđa Lazovića.

77. MINUT - Dobro je tukao Suma sa nekih 22 metra iz slobdnog udarca. Lopta je išla pravo u golmana gostiju, koji je uspeo da je odbije.

73. MINUT - Probali su gosti udarcem iz daljine. Opasnosti po Stojkovića nije bilo.

67. MINUT - Dobra šansa za crno-bele. Jojić je glavom vratio loptu na peterac, ali je jedan igrač Čukaričkog u poslednji čas intervenisao ispred Štulića.

59. MINUT - Šutirao je Ivan Obradović sa leve strane. Pokušao je da iznenadi Petrovića. Ipak, od svega lopta je završila iznad prečke. U međuvremenu Stanojević je izvršio još dve promene. Na terenu su Suma i mladi Štulić, a izašli su Natho i Filip Stevanović.

Aleksandar Miljković pokušava da centaršutem uposli saigrače/FOTO: N. Paraušić

48. MINUT - Posle greške Svetozara Markovića velika prilika za Čukarički. Birmančević je šutirao iskosa sa leve strane, ali je Stojković dobro intervenisao. Deluje da je bivši igrač Partizana mogao da proigra saigrača koji je bio na drugoj strani.

47. MINUT - Po jedna izmena na obe strane viđena je u oba tabora. Kod Partizana Aleksandra Miljkovića je zamenio imenjak Lutovac, dok je u timu "brđana" Eze ušao na teren umesto Endijaea.

PRVO POLUVREME: Partizan - Čukarički 0:0

45+2. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

44. MINUT - Opet preti Kamerunac i opet neuspešno. Šutirao je Banjak posle centaršuta iz kornera, ali je lopta otišla pored gola.

37. MINUT - Nova dobra prilika za goste. Jedan igrač Čukaričkog je šutirao iskosa sa leve strane, lopta je prošla kroz noge Stojkoviću i pogodila je samo spoljni deo mreže.

29. MINUT - Natrčao je na odbijenu loptu Natho. Šutirao je iz prve sa nekih 20 metara, no lopta je završila pored gola.

23. MINUT - Trenuci kada domaći pritiskaju. Već su izveli šest kornera, a Banjak je propustio veliku priliku. Šutirao je iz neposredne blizine, ipak Đorđe Petrović je odlično reagovao.

21. MINUT - Malo je falilo da Partizan povede. Posle kornera Jojića lopta je stigla do Markovića, ali udarac štopera crno-belih je izblokiran, pa je domaćin dobio samo još jedan korner.

19. MINUT - Još uvek nema mnogo uzbuđenja. Odmeravaju snage i jedni i drugi.

13. MINUT - Nakon dobre uvodne prilike za goste nema previše opsnosti po oba gola. Uglavnom se vodi bitka na sredini terena.

1. MINUT - Na samom startu meča velika prilika za goste. Udarac bivšeg igrača Partizana Danila Pantića je izblokiran iz izlgedne pozicije. Inače, početak meča je malo kasnio zbog prolema sa mrežom na jednom od golova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)