POTEZ NAPOLIJA ZA DIVLJENJE: Od 10. decembra će se čuti - dobrodošli na stadion Dijego Armando Maradona

Novosti online

01. 12. 2020. u 20:11

KADA fudbaleri Napolija sledeći put istrče na teren kao domaćini komentator će reći - dobrodošli na stadion Dijego Armando Maradona.

ПОТЕЗ НАПОЛИЈА ЗА ДИВЉЕЊЕ: Од 10. децембра ће се чути - добродошли на стадион Дијего Армандо Марадона

Foto: EPA-EFE/CIRO FUSCO

Zaslužio je slavni Argentinac da "San Paolo" promeni ime, i u budućnosti ponese njegovo. Slavni Maradona je ispisao najlepše stranice istorije tima sa juga Italije.

Danas je stigla potvrda od gradonačelnika Napulja Luiđija de Magistrisa da će "San Paolo" od sada nositi ime najveće klupske legende.

- Pročitao sam nekoliko predloga, ali na kraju je odluka definitivna, stadion će se zvati Dijego Armando Maradona. Procedura je najbrža moguća, već danas smo imali sastanak sa komisijom, u petak se sastajem sa gradskim zvaničnicima i završićemo proces. Imam dovoljno razloga da verujem da će stadion zvanično zvati po Maradoni do naredne utakmice Napolija kao domaćina - rekao je De Magistris.

Igrači Napolija imaju dva vezana gostovanja AZ Alkmaru i Krotoneu, da bi potom 10. decembra na stadionu Dijego Armando Maradona dočekali Real Sosijedad.

Veliki potez Napolija!

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost