SRBIN NA CENI: Juventus nudi za Gudelja 20 miliona evra

N. I.

30. 11. 2020. u 18:51

JUVENTUS snima i već pravi planove za sledeći letnji prelazni rok.

СРБИН НА ЦЕНИ: Јувентус нуди за Гудеља 20 милиона евра

foto: EPA

Italijanski mediji su otkrili da su crno-beli iz Torina "bacili oko" na vezistu Sevilje i reprezentacije Srbije, 29-godišnjeg Nemanju Gudelja.

Sjajne igre u timu iz Andaluzije i standardno mesto u selekciji "orlova" bili su dovoljan razlog da skauti Juventusa vide sve mogućnosti našeg internacionalca. Nemanja je kod svog trenera Đulena Lopetegija, ali i selektora Ljubiše Tumbakovića nekoliko puta igrao čak i na poziciji štopera, na kojoj se snalazio jednako dobro kao i na svom prirodnom mestu u veznom redu.

Prema tvrdnji italijanskih medija, Juventusovo interesovanje za Gudelja počelo je ovog leta, kada je Sevilja u finalu Lige Evrope u Budimpešti savladala milanski Inter (3:2), a navodi se da su crno-beli spremni da sledećeg leta izdvoje 20 miliona evra za obeštećenje.

Gudelj je član Sevilje od 2019. godine i ima važeći ugovor sa ovim španskim klubom do 2023. Pre odlaska u Andaluziju, nastupao je ta NAK Bredu, AZ Alkmar, Ajaks, kineske timove Tijađin i Gvangdžou, kao i za lisabonski Sporting. Za Srbiju je na 33 meča postigao jedan gol.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEĆEMO U ZAJEČAR! Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na domaćim utakmicama