ZLATAN POKRENUO BUNT PROTIV FIFA: Odbija da ćuti, traži svoj novac!

Novosti online

25. 11. 2020. u 21:38

Zlatan Ibrahimović je putem svog Twitter naloga žestoko napao kompaniju EA Sports, koja kod ljubitelja video igara nije na dobrom glasu zbog mikrotransakcija, učestalih reklama u video igrama i skandalima.

ЗЛАТАН ПОКРЕНУО БУНТ ПРОТИВ ФИФА: Одбија да ћути, тражи свој новац!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Sada je fudbaler Milana izneo sve "crno na belo". 

 "EA Sports me ne poseduje, ali verujem da mi duguju! Vreme je da moje kolege i ja dobijemo objašnjenje o tome šta se dešava!",  Napisao je Ibrahimović na društvenoj mreži Twitter

On je pritom podelio fotografiju u kojoj prikazuje koliko je EA Sports zaradio proteklih pet godina na FIFA serijalu i Ultimate team modu koji ima dodatnu mikrotransakciju (kupovinu dodatnih sadržaja za pravi novac) 


U međuvremenu se oglasila i kompanija EA Sports sa obaveštenjem. 

„EA Sports FIFA je najpopularnija fudbalska video igra, a kao takva pokušava da napravi autentični doživljaj godinu za godinom. Sarađujemo sa velikim brojem liga, timova, individualnim talentima kako bi osigurali prava na igrače. Jedna od takvih dugih saradnji je i sa globalnim predstavnikom profesionalnih fudbalera, FIFPro, koji su udruženi sa velikim brojem davalaca licence, a sve kako bi pregovorali o pogodnostima koje donose korist igračima, kao i njihovim sindikatima“ – istakao je portparol te kompanije i dodao: 

„Dugi niz godina, Bejl i Ibrahimović su bili velike zvezde unutar FIFA zajednice, sa milionima korisnika FIFA Ultimate Team moda koji su pokušavali beznadežno da se dokopaju kartica ovih igrača, a sve kako bi ih koristili u svojim timovima. Treba istaći da je Bejl bio na omotu FIFA 14 zajedno sa Lionelom Mesijem“ – zaključili su iz EA Sports kompanije, a prenosi Football London

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)