NI KANGA NE IGRA U BELGIJI: Zvezda značajano oslabljena izlazi na megdan Gentu

Novosti online

24. 11. 2020. u 12:57

CRVENA zvezda je u katastrofalnim problema pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evrope zbog brojnih povreda, a sada je pitanje da li može da računa i na Gelora Kangu.

НИ КАНГА НЕ ИГРА У БЕЛГИЈИ: Звезда значајано ослабљена излази на мегдан Генту

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Dejan Stanković  protiv Genta  ne možae da računa skoro na pola tima. Najbolji igrač  Aleksander Katai neće igrati zbog povrede tokom reprezentativne pauze, Seku Sanogo ne ide u Belgiju zbog žutih kartona, Milan Rodić ima koronavirus.

Pod velikim znakom pitanja su i desni bek Marko Gobeljić koji ima problem sa povredom lista, a sada je na listi i Gelor Kanga, koji se požalio na bol u primicaču. I Željko Gavrić se minulih dana žalio na povredu.

- Putujemo na gostovanje bez šestorice standardnih fudbalera: Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji - kazao je Terzić za Prvu.

- Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta.  Ne želim da pravim alibi ni sebi ni stručnom štabu. Imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo - istakao je Terzić.

Meč Gent - Zvezda na programu je u četvrtak od 18.55. Zvezda je trenutno druga u grupi sa šest bodova iz tri kola, dok je Gent na začelju bez bodova.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)