REALOVA VELIKA META: Francuski tinejdžer glavni kandidat da nasledi Modrića

Novosti online

21. 11. 2020. u 12:28

REN je dobro počeo ovu sezonu i jedno vreme je bio lider Lige 1. Ipak, u poslednje vreme je posustao, ali ova ekipa još ima šanse da se plasira u Ligu šampiona.

РЕАЛОВА ВЕЛИКА МЕТА: Француски тинејџер главни кандидат да наследи Модрића

Foto: EPA

Jedna od zvezda ekipe je Eduardo Kamavinga koji je ovog meseca napunio 18 godina. O francuskom vezisti smo pisali u septembru kada je debitovao za seniorski tim “trikolora”. Selektor Didije Dešan ga je pozvao na utakmice protiv Švedske i Hrvatske.

Sada je u centru pažnje jer su za ovog vezistu zainteresovani mnogi klubovi. Čelnici Reala ne kriju da bi voleli da ga vide u Madridu. Plan im je da zameni Luku Modića kada ovaj završi karijeru. Postoji mogućnost da Kamavinga ostane u Francuskoj jer ga želi PSŽ, ili da ode u Englesku gde bi mogao da obuče dres Mančester junajteda.

Mladi Francuz je ove sezone odigrao devet mečeva u Ligi 1 i dao jedan gol. Odigrao je i jednu utakmicu u Ligi šampiona. Interesovanja velikih klubova nisu mu nepoznata.

– Vidim i čujem stvari o mojoj budućnosti. Lepo je kada čujem takve stvari, ali se trudim da me to ne ometa. Sada sam član Rena i drugi klubovi nisu u mom fokusu. Ostale su mi još dve godine ugovora sa klubom, a još nije vreme da se priča o mom odlasku. Interesovanja velikih klubova pokazuju da dobro radim – rekao je Kamavinga za Marku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji