GVARDIOLA OPET O ARGENTINCU: Želim da Mesi završi karijeru u Barseloni

Novosti online

20. 11. 2020. u 17:11

TRENER fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola odbacio je danas spekulacije da je njegova odluka o produžetku ugovora povezana sa mogućnošću da Lionel Mesi pređe u taj klub sledeće godine.

ГВАРДИОЛА ОПЕТ О АРГЕНТИНЦУ: Желим да Меси заврши каријеру у Барселони

Pep Gvardiola foto: EPA

Mesi je povezivan sa Sitijem nakon što je pred početak ove sezone tražio da napusti Barselonu. Argentinac je na kraju odlučio da ostane u Barseloni, pomalo protiv svoje želje, ali mu ugovor sa katalonskom klubom ističe na kraju sezone.

Gvardiola je ove nedelje potpisao novi ugovor sa Sitijem, do 2023. godine, a danas su ga novinari ponovo pitali da li je mogućnost da ponovo radi sa Mesijem uticala na njegovu odluku da produži saradnju sa klubom iz Mančestera.

- Leo Mesi je igrač Barselone. Ako me pitate za mišljenje, kao osoba koja je zahvalna Barseloni za sve ono što je učinila za mene, moja želja je da Mesi u Barseloni završi karijeru", rekao je Gvardiola.

- To je ono što želim. Kao što sam to već rekao hiljadu puta do sad, voleo bih kao navijač Barselone da Leo završi karijeru tamo", dodao je on.

Ipak, Gvardiola je ovog puta ostavio vrata odškrinuta.

- Njemu ističe ugovor, ne znam šta će se događati u njegovoj glavi... Trenutno je igrač Barselone, a i prelazi rok počinje tek u junu, julu...", rekao je Gvardiola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)