KARASI UDARIO NAJJAČE PO "ORLOVIMA": Lažne vedete, Tadić kao baletan, određuje sve, tako možeš u Ajaksu, ne i u reprezentaciji

Novosti online

13. 11. 2020. u 15:39

SRBIJA se porazom od Škotske posle penal serije oprostila od učešća na EP, a legendarni fudbaler Zvezde Stanislav Karasi nije štedeo kritike na račun Orlova.

КАРАСИ УДАРИО НАЈЈАЧЕ ПО ОРЛОВИМА: Лажне ведете, Тадић као балетан, одређује све, тако можеш у Ајаксу, не и у репрезентацији

FOTO: N. Paraušić

Bivši reprezentativac Jugoslavije osuo je paljbu po izabranicima Ljubiše Tumbakovića-

- Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija. Nemanja Gudelj je igrao levog beka! Nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane", kazao je Karasi prilikom gostovanja na TV Pink.

- Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu - kao baletan!", ljutito je poručio Karasi.

- Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale", bio je na udaru Dušan Tadić posle slabe partije u Beogradu, ali daleko od toga da je jedini zakazao.

Ređale su se kritike Karasija koji je "potkačio" i selektora Srbije.

- U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da su ovi igrači lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro", ljutito je objašnjavao Karasi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

SJAJNA VEST ZA SRBIJU: Aleksandar Mitrović ide na Evropsko prvenstvo!