PETARDA LIVERPULA: Realu prva pobeda, Ajaks slavio na pogon Dušana Tadića (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2020. u 22:54

Preostalih šest mečeva u Ligi šampiona je odigrano. Najuzbudljivije bilo je u Bergamu gde je Liverpul počastio domaćina "petardom" Dušan Tadić je Ajaks vodio do pobede, asistencijom i golom.

ПЕТАРДА ЛИВЕРПУЛА: Реалу прва победа, Ајакс славио на погон Душана Тадића (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Ajaks je meč rešio za 13 minuta. Antoni je bio strelac u 1. minuntu nakon kontre, odlično ga je pronašao Dušan Tadić.

Da bi kapiten Srbije potom u 13. minutu i sam postigao gol za 2:0. U nastavku meča Drejer je uspeo da smanji zaostatak golom u 18. minutu. Gol i asistenciju Dušana Tadića pogledajte OVDE 

Diogo Žota načeo je Atalantu u 16. minutu, lepo ga je proigrao Trent Aleksander-Arnold. Isti igrač je na proigravanje Gomeza zatresao mrežu u 33. minutu. 

Dva minuta nakon početka drugog poluvremena u strelce se upisao Mohamed Salah, a potom u 49. minutu i Sadio Mane. Svojim trećim pogotkom u meču Diogo Žota dolazi do svog het-trika. 

Mančester Siti je dočekao Olimpijakos. Gosti iz Pireja nisu se obrukali. Slavio je domaćin sa 3:0, strelac jedinog pogotka bio je Feran Tores u 12. minutu. Gabrijel Hesus postigao je pogodak u 81. minutu. Kanselo u 90. minutu postavlja 3:0. 

Marega je doveo Porto u vođstvo u 4. minutu meča, Serhio Olivera sa bele tačke uspeva da uveća prednost.

Pre toga je u 10. minutu sa penaltika neprecizan bio Pajet. Lukas Dijaz je postavio konačnih 3:0. 

Fantastičan Duel gledali smo na stadionu Alfredo Di Stefano. Real je dočekao Inter. Benzema je domaćinu doneo vođstvo u 25. minutu.

Serhio Ramos ga je uvećao u 33. minutu, čime je Real krunisao odličnu igru u 1. poluvremenu. Ipak, nije se dao Inter. Do poluvremena je uspeo Lautaro Martinez da smanji zaostatak za Realom. 

Ivan Perišić je u 68. minutu poravnao rezultat, napadao je italijanski tim, u nekoliko navrata su ozbiljno pretili Perišić i Martinez. 

Ipak, u 80. minutu Rodrigo uspeva da ponovo domaćinu vrati prednost. 

Poveo je Salzburg protiv  Bajerna. Strelac je bio Beriša u 4. minutu. Levandovski sa bele tačke u 21. minutu donosi gostima izjednačenje. Da bi pred kraj poluvremena Kristensen postigao auto gol. 

Okugava uspeva da izjednači, ali to je bio poslednji nalet domaćina. 

U poslednjih deset minuta u strelce su se upisali Boateng, Sane i Levandovski za konačnih 6:2. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa