KIŠA GOLOVA NA UTAKMICI OKRUŽNE LIGE SRBIJE: Sloga iz Kobišnice pobedila Mladost iz Karbulova sa 17:0

S.M.Jovanović

01. 11. 2020. u 17:14

NEVEROVATAN rezultat zabeležili su fudbaleri Sloge u Kobišnici u 12. kolu Okružne lige Bor.

КИША ГОЛОВА НА УТАКМИЦИ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ: Слога из Кобишнице победила Младост из Карбулова са 17:0

FOTO: S. M. Jovanović

 Nekadašnji zonaš, ekipa Sloge naprosto su deklasirali svoje protivnike, fudbalere Mladosti iz Karbulova, koja je u Okružnu ligu ušla kao pobednik Opštinske lige – sa čak 17:0.

U analima Okružne lige, ali i na sportskim terenima u istočnoj Srbiji ovakav rezultat nije zabeležen.

Golmani Danijel Gudžević i Nikola Stanimirović mogli su, kažu Kobišničani, i malo podužu pauzu da uzmu jer Sloga protivniku nije ni dozvolila do gola da stigne, a kamoli da pokuša da "razmahne". Već u prvom poluvremenu komšijama iz Karbulova čak devet puta su punili mrežu.

U drugom delu meča je Sloga dala šansu petorici igrača sa klupe, pa su i oni u želji da se pokažu "nanizali" Mladosti još osam golova. Dali bi i više ali, vele, i protivnik je "naš", pa su malo i usporili.

U listu strelaca golgeter Darko Jeremić, definitivno i najbolji strelac lige, upisao se čak sedam puta. Po dva gola postigli su napadači Spasoje Maliković, Nikola Vojinović, Marko Bogić i Vladimir Đorđević, a odbrambenim igračima Darku Čeliću i Branku Goluboviću pripala je čast da se kao strelci upišu u listu po jednom.

Kobišnički tim je prvi na tabeli sa 36 bodova. Od početka prvenstva dali su čak 67 golova, skoro duplo više od drugoplasiranog borskog Brestovca koji ima 27 bodova iz 12 utakmica i ukupno 36 datih golova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!