DRAMA BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Naoružani napadači mu upali u kuću, njegovo svedočenje šokiralo Italiju

Novosti online

25. 10. 2020. u 13:16

ДРАМА БИВШЕГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Наоружани нападачи му упали у кућу, његово сведочење шокирало Италију

FOTO: EPA

NEKADAŠNJI italijanski reprezentativac Luka Toni preživeo je pravu dramu u svom domu.

Bivši osvajač Zlatne kopačke i fudbaler Juventusa, Bajerna Napolija, Rome, Fiorentine... Našao se na meti naoružanih pljačkaša. 

Lopovi su provalili u njegov dom u trenutku kada su Toni i njegova porodica bili kod kuće. 

"Lopovi sa oružjem u ruci i maskama na licu naredili su mu da preda sve svoje dragocenosti. Kriminalci su dobro poznavali navike i kretanje porodice Toni. Trojica su upala u vilu, a četvrtii je čuvao stražu. Ispred vile je bio upaljen automobil spreman za beg. Srećom, deca nisu bila umešana u ovaj dramatični događaj", prenose italijanski mediji.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta. Forenzičari su uzeli otiske prstiju, pronašli su DNK jednog od napadača koji bi mogao da pomogne u idenitikovanju preostalih počinilaca. 

Toni se nakon ovog nemilog događaja oglasio na društvenim mrežama.

"Istina je da je u četvrtak uveče došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca ušla su u našu kuću dok sam bio tu sa porodicom. Imali su maske i ukrali su sve što su mogli da ponesu. Ovo je baš trauma za mene, posebno za moju decu, ali najvažnije je da smo svi dobro. Policija je brzo stigla jer je neko od komšija video šta se događa. ipak, oni su uspeli da pobegnu, a na kamerama se ne vidi mnogo toga. Sada samo tražim privatnost za sebe i svoju porodicu", rekao je Toni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)