HRVATI ODUŠEVLJENI IGROM SRBIJE: Ovako su mediji u komšiluku ispratili meč protiv Norveške!

Novosti online

09. 10. 2020. u 09:46 >> 10:04

MALO je reći da je Srbija napravila veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo i to nakon 20 godina.

ХРВАТИ ОДУШЕВЉЕНИ ИГРОМ СРБИЈЕ: Овако су медији у комшилуку испратили меч против Норвешке!

FOTO: FSS

Odigrali su naši fudbaleri skoro pa bez greške, možda jedan od najboljih mečeva u novijoj fudbalskoj istoriji. Taj meč ne samo da je oduševio naše, već i navijače u regionu. 

Sa posebnom pažnjom meč se pratio u Hrvatskoj, pošto će pobednik baraža ići u grupu D na narednom evropskom prvenstvu, gde će snage odmeriti sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom. 

Portal "Indeks" je meč pratio iz minuta u minut, a o Srbiji je pisano u superlativu. 

"Srbija je bila puno bolja od domaćina. Neverovatno je šta su igrači Srbije sve promašili u ovom susretu i bila bi prava sportska nepravda da su ispali. Aleksandar Mitrović je promašio prazan gol s pet metara, Filip Đuričić je s tri metra pogodio golmana Jarsteina, a u produžecima je Darko Lazović zatresao stativu - piše "Indeks".

FOTO:/Printskrin

"24sata" smatra da je selektor Ljubiša Tumbaković napravio pravi potez kada je umesto Filipa Đuričića uveo Sergeja Milinković-Savića. 

"Haland je u utakmici protiv Srbije bio u potpunosti nevidljiv, dok je Sergej Milinković-Savić s klupe odveo 'orlove' u poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Prvo je pogodio u 82. minutu, ali samo šest minuta kasnije izjednačio je Norman i utakmica je otišla u produžetke. A tamo je u 102. minuti SMS 'panenkom' s ivice peterca srušio Norvešku", 24sata.hr.

FOTO:/Printskrin

Slično piše i popularni sajt "Germanijak". 

"Srbi su nastavili da dominiraju i u produžecima, a kruna bolje igre bila je majstorija Milinkovića-Savića u 102. minutu kada je završio akciju gostiju za fenomenalnim lobom s par metara iz kosa za konačnih 1:2 i prolaz u završni krug kvalifikacija", prenosi Germanijak.

FOTO:/Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)