RADOSLAV BATAK: Imamo obavezu da se iskupimo za poraz od Voždovca!

Novosti online

01. 10. 2020. u 17:42 >> 17:46

FUDBALERI Radničkog u petak od 19 časova dočekuju Mladost iz Lučana, u premijernoj utakmici desetog kola Superlige Srbije.

РАДОСЛАВ БАТАК: Имамо обавезу да се искупимо за пораз од Вождовца!

Foto: M. Vukadinović

Dva tima u ovaj duel ulaze „poljuljani“ neugodnim porazima u prošlom kolu, a i bodovno poravnati na tabeli. Imaju po 16 bodova, koliko je sakupio i subotički Spartak, a plasirani su od pete do sedme pozicije.

Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak očekuje reakciju ekipe nakon poraza od Voždovca.

-Imamo veliku obavezu da se iskupimo za Voždovac i dokažemo i sebi i rukovodstvu kluba i našim navijačima da je to bio samo loš dan. Moramo da igramo svih 90 minutu i više nikada ne sme da nam se desi da padnemo u situaciji kada primimo rani gol. Dobro smo radili tokom sedmice, atmosfera u ekipi je veoma dobra i nadamo se najboljem. Neće biti lako. Mladost je iskusna ekipa, koja ima svom prepoznatljiv stil i od njega sigurno neće odustati na našem na stadionu. Ali, na nama je da se nametnemo, da igramo našu igru i da verujemo u pobedu- rekao je Batak.

Radnički protiv Mladosti neće moći da nastupi u najjačem sastavu.

-Marković i Subotić imaju žute kartone, Bjeličić je povređen, a Pantelić rovit, tako da ćemo imati problem oko sastava. Naravno, to ne sme da nam bude nikakvo opravdanje. Šansu će dobiti oni najspremniji i ja sam ubeđen da će dati sve od sebe i da ćemo osvojiti tri boda. Dobra stvar je što nam se vraća Todor Petrović, koji je propustio dve poslednje utakmice zbog povrede- istakao je Batak.

Radnički se u poslednja dva dana pojačao Petrom Đuričkovićem i Aleksandrom Kovačevićem, doskorašnjim igračima grčkog Ksantija.

-Klub je napravio ozbiljan posao dovođenjem ove dvojice fudbalera. Doneće nam potrebno iskustvo i stabilnost i Radnički će svakako biti mnogo jači sa njima u timu. Još uvek ne znamo koliko će oni moći da nam pomognu protiv Mladosti. Taj meč će dočekati sa samo jednim odrađenim treningom sa novim saigračima i na dan utakmice ćemo odlučiti da li će i koliko igrati- završio je Batak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)