USPEŠNA AKCIJA CRVENO-BELA KRV: Zvezdaši prikupili 239 jedinica krvi

Novosti online

18. 09. 2020. u 20:22

УСПЕШНА АКЦИЈА ЦРВЕНО-БЕЛА КРВ: Звездаши прикупили 239 јединица крви

Foto: EPA-EFE/ SAVVIDES PRESS

U MEDIJA centru stadiona „Rajko Mitić“ održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, a navijači kluba iz Ljutice Bogdana još jednom su na delu pokazali humanost.

Kao po običaju akciji, koja se organizuje po 19. put, se odazvao veliki broj navijača Crvene zvezde. 

Zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje sa crveno-belima nije krila ni Gordana Antuljeskov, portparol Instituta za transfuziju krvi Srbije.

-Očekivanja su bila velika, s obzirom na iskustvo koje smo stekli organizujući akcije u saradnji sa Crvenom zvezdom znali smo da empatija, solidarnost i humanost ne nedostaju svima onima kojima su crveno-bele boje u srcu. Svaka akcija je organizovana kada je to nama bilo najpotrebnije, to pokazuje da navijači Crvene zvezde, uz upravu kluba imaju visok stepen društvene odgovornosti prema zajednici u kojoj žive. Izuzetno mi je drago što smo još jednom ostvarili veliki uspeh i prikupili 239 preko potrebnih jedinica krvi – istakla je Gordana Antuljeskov.

U 2019. godini bile su ogranizovane tri akcije „Crveno-bela krv“, a tom prilikom sakupljeno je ukupno 2648 jedinica krvi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

posmatrac iz daleka

19.09.2020. 08:15

Jesdna prava akcija. Svaka cast fudbalerima i rukovodstvu. Ovo mi znaci vise nego da ste pobedoili Omoniju !!! NAJISKRENIJE !!! BRAVO