KORONA NASTAVLJA DA KOSI RUMUNE: Imaju samo 14 igrača, UEFA razmatra službeni rezultat ili odlaganje utakmice

Novosti online

17. 09. 2020. u 10:35

TSC iz Bačke Topole ima istorijsku šansu da se domogne trećeg kola kvalifikacija, a da pre toga iz takmičenja eliminiše ogromnog favorita.

КОРОНА НАСТАВЉА ДА КОСИ РУМУНЕ: Имају само 14 играча, УЕФА разматра службени резултат или одлагање утакмице

Foto: N.Paraušić

Rumunski tim FCSB, koji svi znamo pod imenom Steaua, katastrofalno je pogođen korona virusom.

Delegacija iz Bukurešta u Srbiju nije ni doputovala kompletna, jer je ceo stručni štab, kao i jedan igrač, bio pozitivan još i pre puta. A nakon što im je priključen trener B tima FCSB-a novi pozitivni slučajevi, ne u vezi s njim.

Rumunski mediji prenose: čak devetorica igrača i isto toliko članova stručnog štaba! Sve skupa 18 zaraženih.

Prema informacija Mocartsporta upravo je u toku sastanak sa delegatima Uefe koji će FSCB-u saopštiti konačnu odluku, odnosno da li će se meč uopšte igrati ili će biti registrovan službenim rezultatom 3:0 za TSC.

Ili će možda utakmica biti odložena za dan kako bi Rumuni mogli da eventualno dovedu nekog iz omladinskog pogona kako bi popunili sastav.

Što se tiče igrača, pozitivni su golman Andrej Vlad, štoperi Andrej Miron, Darijuš Olaru i Julijan Kristea, vezisti Florin Tanase, Ovidiju Popesku, Jonut Vina i Andrej Pandele, te napadač Serđu Buš.

To dalje znači da gosti iz Bukurešta na raspolaganju imaju samo 14 igrača. Među njima samo jednog golmana, 19-godišnjeg Razvana Dukana, koji još nije upisao takmičarski debi za FSCB.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna