KLUBOVI KAŽNJENI: U kasu FSS se slilo 1,5 miliona

Novosti online

29. 08. 2020. u 09:23

NAŠI najveći klubovi, Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina, uplatiće u kasu FS Srbije skoro 1,5 miliona dinara (oko 13.000 evra) jer su u saopštenjima neprimereno komentarisali odluke arbitara, a bilo je i drugih, kažnjivih verbalnih delikata.

КЛУБОВИ КАЖЊЕНИ: У касу ФСС се слило 1,5 милиона

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli imaju obavezu da plate 600.000 dinara zbog provokativno napisanog saopštenja u kome se tražilo od FSS da najstrože kazni Danila Grujića jer je dosudio, po njihovom mišljenju, nepostojeći penal za Partizan protiv Napretka u Kruševcu.

Usledila je reakcija sa potpisom potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića koje će, po tumačenju Disciplinske komisije, zbog "kleveta" i "širenja neistina" koštati crno-bele 500.000 dinara.

Vojvodina se našla na tapetu jer je posle remija sa TSC zatražila izuzeće sudije Novaka Simovića. Disciplinci su poručili "lalama" da se tako ne razgovara sa sudijama i kaznili ih sa 300.000 dinara.

Kažnjen je i Zlatibor sa 150.000 dinara zbog isključenja trenera Predraga Ristanovića posle klinča sa arbitrom Đorđem Maksimovićem.

Takođe, protiv prvoligaša Sloge pokrenut je postupak jer je na tribinama u Kraljevu na meču sa Kabelom bilo 250 ljudi, a to je u suprotnosti sa merama protiv pandemije virusa korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba