TUHEL PONOSAN NA PSŽ, A NA POMEN MESIJA SE GROHOTOM NASMEJAO: Ajde momci, koji trener ga ne bi voleo u timu, ali Mesi je Barselona (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2020. u 11:42

TRENER PSŽ Tomas Tuhel nije poklekao pod porazom u finalu Lige šampiona od Bajerna iz Minhena (0:1).

ТУХЕЛ ПОНОСАН НА ПСЖ, А НА ПОМЕН МЕСИЈА СЕ ГРОХОТОМ НАСМЕЈАО: Ајде момци, који тренер га не би волео у тиму, али Меси је Барселона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Nemački stručnjak je posle izgubljenog pehara bio smiren i staložen, svestan da je i obavljen posao veliki uspeh njegovog tima.

Nemac je utakmicu i sve propuštene prilike PSŽ preživljavao sedeći na montažnoj stolici uz teren, bukvalno, jer je na štakama zbog noge u longeti.

- Velika borba je bila, velika, između dve jake ekipe. Bilo je veoma opasnih trenutaka za nas. Dve veoma dobre prilike... Ali prvi gol je odlučio ishod ovog meča. Šteta je za nas jer imali smo veliki izazov pred sobom i priliku koju smo mogli da iskoristimo. Da odigramo još jednu utamkicu mislim da bismo je mi dobili sa 1:0 – rekao je Tomas Tuhel u Lisabonu posle utakmice.

Podsetili su ga novinari da je rekao dan ranije da će njegov tim na teren istrčati hrabar i ofanzivan. Jeste bio hrabar u finalu Lige šampiona, ali ne i toliko napadački raspoložen kako se očekivalo.

- Jeste, u pravu ste. Igrali smo po osećaju. Mi nismo tim koji igra bez golova. Obično, idemo na rezultat i na borbu. Međutim, desilo se sada drugačije.

Šta sada? Kako sledeće sezone?

- Ako hoćete da morate da ostanete na istom nivou, morate da idete stepenik više. Ovaj nivo je neophodan da se zadrži. Ambicija nam je da se borimo sa najboljim timovima Evrope sa ovakvim mentalitetom, stavom. Jaki smo iznutra i mogu da kažem da sam ponosan na ekipu. Sve je ovo sport i nisam nimalo zabrinut.

Na pomen imena Lionela Mesija Tuhel se nasmejao i kroz smeh rekao: Vrlo je dobrodošao, vrlo. Ali smeh je trajao.

- Ostali smo bez mnogo dobrih igrača. Ako želimo da se takmičimo na ovom nivou kao prethodne sezone moramo da se okrenemo tržištu i napravimo dobre transfere, jer igrači su nam potrebni.

Britanski novinar je ponovo pomenuo Mesija, a Tuhel se ponovo grohotom nasmejao:

- Ajde momci, koji trener ne bi voleo Mesija u svom timu. Mi još nismo razgovarali o pojačanjima i to nam sledi narednih dana. Mislim da će Mesi završiti karijeru u Barseloni jer on je Barselon. I to je to.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!