TRAGEDIJA, MLADI FUDBALER UMRO TOKOM UTAKMICE: Majčine reči teraju suze na oči

Novosti online

16. 08. 2020. u 16:59

U subotu se na utakmici mladih timova ruskog Olimpika i Strogino, 17-godišnji fudbaler Olimpika Mihail Kolosov kolabirao je pet minuta pre kraja prvog poluvremena i izgubio svest

ТРАГЕДИЈА, МЛАДИ ФУДБАЛЕР УМРО ТОКОМ УТАКМИЦЕ: Мајчине речи терају сузе на очи

Foto: Arhiva Novosti

Saigrači su pokušali da ga spasu, ali nije bilo šanse, a neko je u međuvremenu pozvao i Hitnu pomoć. Nažalost, ona nije stigla na vreme i mladi Kolosov je preminuo.

- Pet minuta pre poluvremena, jedan igrač je poručio sudiji da prekine meč. Kolosov je ležao na travi. Oba tima su potrčala i videla da je u nesvesti. Pružena mu je prva pomoć, ali nije bilo vajde - rekao je jedan očevidac.

Oglasila se i majka mladog fudbalera.

- Miša nije imao zdravstvenih problema. Pre nedelju dana prošao je sportski medicinski test, sve je bilo sjajno. Nikada nije imao ikakve devijacije. Uzrok smrti i dalje nije utvrđen, jer nije i dalje urađena autopsija. Samo su mi rekli da mu je srce stalo. Ja lično nisam bila na utakmici, ali sve znam iz reči trenera. Rekao je da je Miša pao, doktori su mu odmah pomogli i zvali Hitnu pomoć, samo što je njoj trebalo 20 minuta da se doveze. Verovatno, u slučaju da nekom stane srce, 20 minuta je previše vremena. Onda je došla jedna hitna, druga, pa i kola za oživljavanje. Vreme je verovatno protraćeno, ali ja nisam doktor, ne znam - rekla je neutešna majka.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024