KRENULA I INĐIJA: Petica Čukaričkog, Javor golom u nadoknadi vremena slavio u Novom Pazaru

Beta

15. 08. 2020. u 19:06 >> 23:05

FUDBALERI Inđije pobedili su danas na svom terenu ekipu Napretka sa 1:0, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

КРЕНУЛА И ИНЂИЈА: Петица Чукаричког, Јавор голом у надокнади времена славио у Новом Пазару

Foto: Ilustracija

Inđija je upisala prvu pobedu u novoj sezoni, a gol vredan tri boda postigao je Miljan Ilić sa penala u 25. minutu.

Oba tima posle četiri odigrana kola imaju po tri boda.

Fudbaleri Inđije u narednom kolu gostuju Partizanu, dok Napredak dočekuje Vojvodinu.

Čukarički je u gostima pobedio ekipu Zlatibora sa ubedljivih 5:1. Ekipa s Banovog brda je golovima Miloša Ostojića u četvrtom i Ibrahime Ndijaea u sedmom povela sa 2:0, ali je već minut kasnije Zlatibor smanjio preko Stefana Vukića.

Čukarički je pobedu potvrdio početkom drugog poluvremena. Prvo je u 46. minutu pogodio Vinsent Eze, da bi Marko Docić u 54. minutu sa penala povisio na 4:1. Konačan rezultat postavio je Stefan Kovač u 92. minutu.

Ovo je bila treća pobeda Čukaričkog u novoj sezoni i taj tim trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa deset bodova. Na drugoj strani, Zlatibor je poslednji bez bodova.

Fudbaleri Radničkog iz Niša su na svom terenu slavili protiv Mačve 1:0, a pobednički gol postigao je Nemanja Kojić u 37. minutu. Ekipa sa "Čaira" je upisala treću pobedu i na svom kontu sada ima devet bodova, dok je Mačva ostala na tri osvojena boda.

Fudbaleri Javora pobedili su Novi Pazar u gostima 3:2. Mirza Delimeđac je u šestom minutu doneo prednost Novom Pazaru, ali je Javor golovima Nemanje Mladenovića u 15. i Filipa Pavišića u 29. minutu preokrenuo rezultat.

Na 2:2 izjednačio je Nemanja Dragutinović u 40. minutu i taj rezultat je bio na snazi sve do 92. minuta kada je Anes Rušević doneo pobedu Javoru, koji sada ima šest bodova, a Novi Pazar tri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna