IBRA ČERUPA MILAN: Zlatan postaje treći najplaćeniji igrač u Seriji A?

Novosti online

15. 08. 2020. u 12:44

ODLIČNO je u finišu sezone igrao Milan, ali i Zlatan Ibrahimović.

ИБРА ЧЕРУПА МИЛАН: Златан постаје трећи најплаћенији играч у Серији А?

Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Iako ima 39 godina sjajni švedski fudbaler i dalje predstavlja strah za protivničke golmane. Postavlja se pitanje da li će on i sledeće sezone predvoditi napad "rosonera".

Ibrahimović je upravi kluba poslao jasnu poruku. Naime, on traži platu od 7.500.000 miliona evra godišnje i ukoliko mu daju te pare - produžiće ugovor.

Milan s druge strane nudi 5.000.000 fiksno i još 1.000.000 u bonusima. Naizgled to nije velika razlika, međutim, postoji razlog zašto želi više.

Ne bi Ibra bio to što jeste kada ne bi imao razlog zašto želi više novca - jasno je hoće da bude najplaćeniji u timu. Tih šest miliona trenutno prima Đanluiđi Donaruma.

Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Ibradžimović postavio jasne uslove upravi Milana

Ukoliko mu uprava Milana da sumu koju traži postao bi treći najplaćeniji fudbaler u Seriji A. Ispred njega bi bili samo Kristijano Ronaldo - 31 milion evra i još jedan igrač Juventusa Matijas de Liht - 8.000.000 evra.

Ibrahimovićev ugovor sa klubom sa "San Sira" ističe poslednjeg dana avgusta. Šveđanin je imao dobru prošlu sezonu. U prvenstvu Italije je postigao 10 golova, ukupno 11.

Zlatan ima svoj stav i malo je verovatno da će od njega odustati, tako da je uprava Milana svesna šta joj je činiti, ne bi li navijači "rosonera" gledali 39-godišnjaka u napadu i sledeće sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA NEMAČKE NEMA DILEMU: Evo koju ekipu vidi kao osvajača Lige šampiona