RADNIČKI SE POJAČAO: Kasalica i Šljivić u Nišu

Tanjug

29. 07. 2020. u 17:26

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica i iskusni vezista Nenad Šljivić novi su članovi Radničkog, saopštio je klub iz Niša.

РАДНИЧКИ СЕ ПОЈАЧАО: Касалица и Шљивић у Нишу

Foto: FK Radnički Niš/Fejsbuk

Kasalica je pored Zvezde nastupao i za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Hajduk iz Kule, Ulsan iz Južne Koreje, hrvatsku Istru, kazahstanski Ordabasi, grčki Platanijas, te Napredak i Rad.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 11 mečeva i postigao jedan gol.

- Jako sam srećan što sam došao u Radnički. Imam visoko mišljenje o ovom klubu i njegovoj organizaciji, a moje ambicije se poklapaju sa ambicijama Radničkog. Želim da se borim za vrh superligaške tabele i da pomognem klubu da se izbori za nastup u Evropi. Radnički ima svetlu tradiciju, u poslednjih nekoliko sezona igrao je odlično i beležio sjajne rezultate i smatram da ću svojim iskustvom pomoći ekipi da ostvari zacrtane ciljeve - rekao je 31-godišnji Kasalica.

Šljivić je tokom karijere nastupao za Napredak, ruski Rostov, Jagodinu, kazahstanski Tobol, Spartak iz Subotice i malteški Balzan.

- Imam ogromno iskustvo i spreman sam da ga uložim u uspehe Radničkog u narednoj sezoni. Ovaj klub izuzetno cenim, upoznat sam sa njegovim konstantnim rastom u poslednje četiri godine i drago mi je što ću biti deo ove priče. Neće mi biti teško da se uklopim, poznajem trenera i nekoliko saigrača i biću speman da se odmah stavim na raspolaganje - kazao je 35-godišnji Šljivić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku