LOKOMOTIVA NE MENJA NIKOLIĆA: Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga

V. N.

13. 07. 2020. u 21:30

DVE pobede, pa četiri uzastopna remija. To je bilans Marka Nikolića na klupi moskovske Lokomotive, koja dva kola pre kraja šampionata Rusije ima tri boda prednosti u odnosu na Krasnodar u borbi za drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona.

ЛОКОМОТИВА НЕ МЕЊА НИКОЛИЋА: Ко хоће да нађе жртвено јагње, наћи ће га

Marko Nikolić foto: M.Vukadinović

Ustalasalo se u Moskvi, dosta je onih koji su jedva dočekali da napadnu srpskog stručnjaka, ali je generalni direktor Lokomotive Vasilij Kinkladze otklonio svaku dilemu po pitanju Nikolićevog statusa.

- Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom? Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je što je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin. Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova - rekao je Kiknadze u izjavi za "Čempionat".

Lokomotiva će do kraja prvenstva odigrati još protiv CSKA na domaćem terenu i Urala u gostima. Prvi pratilac Krasnodar je na tri boda zaostatka, a u slučaju da oba tima budu imala isti broj bodova odlučivaće gol razlika koja je na strani Krasnodara, pošto su oba međusobna duela u sezoni završena rezultatom 1:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna