Savić ima koronu, u Zvezdi strepe

Z. Ćorović

19. 06. 2020. u 20:11

NEME panike u Crvenoj zvezdi, jer još nema ni zvanične potvrde da je neko od njenih fudbalera pozitivan na virus korona.

Савић има корону, у Звезди стрепе

P. Milošević

Ovo su "Novostima" danasu popodnevnim časovima potvrdili iz kluba, kao i to da se šampionska fešta i odigravanje sutrašnje (19.15) utakmice sa Proleterom ne dovodi u pitanje.

- Ukoliko se neko od fudbalera požali na temperaturu ili da mu nije dobro, ostaće kod kuće i neće dolaziti na utakmicu - istakao je našim novinama izvor iz kluba.

Čim je potvrđeno da je bivši fudbaler crveno-belih Vujadin Savić zaražen koronom u blažoj formi, pojavila se sumnja da su se razboleli i Zvezdini igrači, jer je Vujadin bio sa njima posle derbija sa Partizanom. Pošto je Savić blizak prijatelj sa Markom Gobeljićem, logično je bilo da se i desni bek crveno-belih našao na udaru virusa. Međutim, Gobeljić je javio svima u klubu da se odlično oseća, ali je iz predostrožnosti otišao da se testira. Posumnjalo se da su koronu dobili Veljko Simić i Njegoš Petrović, ali zvanično nije potvrđeno.

Iz kluba nam je takođe rečeno da bi se neko od čelnika sigurno oglasio da je situacija ozbiljna, a ne bi bilo normalno ni to što je Dejan Stanković održao uobičajenu konferenciju za novinare na kojoj je pozvao navijače da u što većem broju dođu na proslavu titule.

Na "Instagramu" se oglasio i Vujadin Savić, koji je istakao da nije bio u kontaktu sa fudbalerima crveno-belih od derbija.

- Želim da poručim javnosti da su mi stigli rezultati testa na virus korona i da sam pozitivan. Osećam se odlično i samo sam pre četiri dana imao blagu temperaturu koja je već ujutru nestala! Sada ne osećam bilo kakav problem. Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, niti sam dolazio u prostorije kluba. Čim sam osetio taj jedini simptom ostao sam u samoizolaciji i nisam želeo ništa da rizikujem. Dobro sam i nadam se da ću brzo ozdraviti - napisao je Savić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!