„Zlatni dečko” Strahinja Pavlović: Sve je to normalno

Beta

16. 06. 2020. u 15:47

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović rekao je danas da mu prija što je među nominovanima za nagradu za najboljeg mladog igrača sveta - "Zlatni dečko" i da je to potvrda da se u Partizanu dobro radi.

„Златни дечко” Страхиња Павловић: Све је то нормално

Foto: N. Paraušić

- Što bi rekao šef (trener Savo) Milošević, sve je to normalno. Ne iz razloga što je bilo ko od nas prepotentan, već što rezultati naše škole, transferi to pokazuju godinama. Setite se koliko talentovanih dečaka je Partizan izbacio i tek će izbaciti. Meni takvi komplimenti prijaju, ali kao što znate niti sam neko ko leti niti padam kada krene loše. Stojim čvrsto na zemlji i shvatam da godine rada tek predstoje - rekao je Pavlović, preneo je Partizan.

Pavlović je jedan od najboljih i najstandardnijih igrača Partizana, a klub će napustiti na kraju sezone, pošto je u decembru potpisao za Monako.

- Moji rezultati u prvom timu, podrška kluba, Liga Evropa i transfer u Monako pokazuju ozbiljnost rada, uz naravno talenat koji imam. Svaki test uvek doživim kao motivaciju više - naveo je 19-godišnji defanzivac.

Među nominovanima su i srpski igrači Dušan Vlahović (Fiorentina), Svetozar Marković (Larisa) i Željko Gavrić (Crvena zvezda).

Za nagradu "Zlatni dečko" konkurišu 100 igrača, među kojima i najveća imena svetskog fudbala, Erling Haland i Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund, Ansu Fati (Barselona), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rajan Sesenjon (Totenhem), Erik Garsija (Mančester siti), Kalum Hodson Odoj (Čelsi), Alfonso Dejvis (Bajern Minhen).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru