"TEŠKO MI JE, ALI, TAKVA NAM JE PROFESIJA..." Vladan Milojević posle pobede Zeezde na šampionskom slavlju na kraju sezone

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 05. 2024. u 21:12

CRVENA zvezda slavila je u poslednjem meču sezone 4:1 protiv Čukaričkog, a nakon susreta otvorio je dušu Vladan Milojević, trener osvajača "duple krune".

ТЕШКО МИ ЈЕ, АЛИ, ТАКВА НАМ ЈЕ ПРОФЕСИЈА...  Владан Милојевић после победе Зеезде на шампионском слављу на крају сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Kormilar crveno-belih ponosan je i srećan bio zbog načina na koji je Zvezda završila sezonu. 

- Ponos i sreća, mi smo živeli za ovo radili trenirali. Apsolutno zasluženo smo osvojili, konstantno smo u drugom delu imali nivo rezultata. Uvek je lepo kada osvojite oba trofeja, još jednom se zahvaljujem ovoj divnoj publici, navijača, sigurno da bez njih ovo ne bismo mogli - rekao je Vladan Milojević i dodao:

- Ja sam rekao i prvi put kad sam otišao, hoću da Zvezda zna da uvek ima čoveka na raspolaganju u meni. Rekao sam igračima da ne razmišljamo o tabeli, gledali smo samo sebe i to se na kraju ostvarilo.

Defanizivci su odigrali poslednje mečeve za Crvenu zvezdu (prim.aut Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović):

- Teško mi je, ja se uvek vezujem za ljude. Čestitam im od sveg srca, mnogo su dali Zvezdi, nadam se da mlađi igrači mogu da dođu. Oni su uvek u mojim srcama, njihovim porodicama, uvek da negde imaju Zvezdu u srcu, a ja znam da je imaju - istakao je Milojević.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)