"LAŽNA VEST" Tončev i Joksimović za "Novosti" o prelasku trenera Radničkog u Lučane

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 05. 2024. u 15:33

SRPSKIM fudbalskim kuloarima prenela se danas kao munja vest da je, nakon što je Radničkom iz Niša, Dejan Joksimović obezbedio opstanak, prešao u redove Mladosti iz Lučana. "Novosti" su kontaktirale jednog od najtalentovanijih trenera u Srbiji kako bi saznale kakav je njegov status.

ЛАЖНА ВЕСТ Тончев и Јоксимовић за Новости о преласку тренера Радничког у Лучане

FOTO: A. Ilić

Joksimović je u razgovoru za "Novosti" otkrio da je "informacija da je gotova stvar i da će uskoro biti promovisan u šefa struke dragačevskog kluba", lažna vest. 

- Ja sam rekao i pre da su me ljudi kontaktirali, ali ne mogu ja da zabranim nekome da me pozove i pita. Ugovorom sam vezan za Radnički do trećeg juna. To da sam otišao nema veze sa istinom. To ne znači da ukoliko ne ostanem ovde... Moram da gledam sebe, da li će biti Lučani  ili nešto drugo, videćemo. Daleko od toga da sam dogovorio sa bilo kim, to je lažna vest. Ja sam još uvek u Nišu i fizički i psihički, otkrio je Joksimović. 

Istakao je strateg Nišlija da mu se dopada u Nišu, ali da još uvek nije razgovarao sa čelnicima kluba. 

- Treba da se vidim sa ljudima iz kluba. Nismo još uvek razgovarali na tu temu. Želeo sam da sačekam da prvo obezbedimo opstanak u ligi, otkrio je Dejan Joksimović u razgovoru za "Novosti". 

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev je za  potvrdio je da će klub u narednim danima razgovarati sa Joksimović o njegovom eventualnom ostanku. 

- U narednih nekoliko dana sešćemo sa Joksimovićem da razgovaramo kako bismo pokušali da dogovorimo nastavak saradnje, istakao je Tončev. 

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)