KAKVA ODLUKA UEFA! Hapšen sa Tijanom Ajfon, sad sudi finale Lige šampiona

Novosti online

13. 05. 2024. u 17:06

Evropska kuća fudbala, UEFA, donela je odluke ko će deliti pravdu na finalima klupskih takmičenja pod njenim okriljem za sezonu 2023/2024.

КАКВА ОДЛУКА УЕФА! Хапшен са Тијаном Ајфон, сад суди финале Лиге шампиона

FOTO: AP/Tanjug

Finale Lige konferencija sudiće portugalski arbitar Artur Soareš.

Finale Lige Evrope sudiće Rumun Ištvan Kovač.

Finale ženske Lige šampiona sudije Rebeka Velš iz Engleske.

A finale Lige šampiona u muškoj konkurenciji, u kome se sastaju Real Madrid i Borusija Dortmund, sudiće Slovenac Slavko Vinčić.

Ko je Slavko Vinčić?

Slovenac je, pored brojnih velikih utakmica na kojima je delio pravdu, poznat i po skandalu.

Naime, našao se među 35 ljudi koji su prisustvovali jednoj zabavi u vikendici kraj Bijeljine u kojoj je pronađena određena količina droge i oružja. Osim njega tu se našla i srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine odredilo je pritvor za sedam osoba zbog sumnje na krivično delo udruživanja radi činjenja krivičnih dela međunarodnog vrbovanja zbog prostitucije, krijumčarenja ljudi, konzumacije opojnih droga i neovlašćenog držanja oružja i municije.

Ovim povodom i sam Vinčić je pričao u jednom intervjuu.

Foto Screenshot BN TV

– Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju firmu i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim zbog toga… Sedeo sam za stolom sa društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhapšena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri. – rekao je Slovenac.

Objasnio je i da nema veze sa tim ljudima koji su uhapšeni.

– Da, stvarno su nas odveli u policiju i ispitali kao svedoke. Kad se ispostavilo da ih i ne poznajemo, mogli smo da odemo. Noćna mora, šta da kažem. Prolazim kroz jako teško vreme… želim da se naspavam, želim mir i privatnost. Ceo događaj prikazan je previše dramatično. Mi nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam video nikakvo oružje. Sedeli smo kao društvo kad je policija, oko osam uveče, uletela. Kad prevrtim film, kao da sanjam – zaključio je Vinčić.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za