EMBID IMA PLAN ZA JOKIĆA: Samo ovako može protiv Nikole i Denvera

Novosti online

26. 04. 2024. u 17:15

FILADELFIJA Seventisiksersi čine sve da naprave tim koji bi usrećio Džoela Embida.

ЕМБИД ИМА ПЛАН ЗА ЈОКИЋА: Само овако може против Николе и Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Fila trenutno igra plej-of seriju protiv Njujork Niksa, doveli su Badija Hilda, ali nedostaje još kockica kako bi klub iz grada bratske ljubavi mogao da bude konkurentan za titulu.

S obzirom da Polu Džordžu, "srpskom zetu" ne cvetaju ruže u Los Anđeles Klipersima. Filadelfija se nada da će uspeti da ga ubedi da promeni sredinu.

Džordž ima mogućnost da produži ugovor sa Klipersima na još godinu dana za 48.800.000 dolara, ali to verovatno neće uraditi.

Sa 33 godine on se nada još jednom dugoročnom ugovoru posle sezone u kojoj je prosečno beležio 22,8 poena, 5,3 skoka i 3,6 asistencija po meču.

Filadelfija to može da mu pruži jer trenutno ima potpisane ugovore sa samo trojicom igrača za sledeću sezonu: Džoelom Embidom, Polom Ridom i Rikijem Kansilom. Filadelfija je takođe zainteresovana i za Endrua Viginsa koji je nezadovoljan svojom ulogom u Golden Stejtu.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini